sâmbătă, 2 aprilie 2011

3 comentarii:

Cred ca Adrian ar trebui sa castige pentru ca e cel mai talentat dintre toti. Bafta Adrian!

Emisiunea se numeste: "Romanii au talent" ... Asa fiind, cum oare sa-nteleg, ca un copil care-si demonstreaza talentul la cote inalte ... "in stare pura" (M.P.) ..., nu si-a avut locul, intr-o selectie ce a depins de un juriu de la care astepti competenta extrema in decizii?!!! ...
Andi Moisescu si Andra primiti din partea mea un MARE "X" ... Definitiv! ... pe care, mi-as dori sa vi-l acorde si realizatorii emisiunii. Tot, definitiv ! Nu va aflati acolo, pentru a afla lumea cat sunteti de cumsecade si cat spirt de gasca aveti, impotrivindu-va opiniei unui om din alcatuirea caruia face parte fibra talentului... adica MIHAI PETRE !
Decideti acolo nu doar propulsia spre o suma mare de bani, ci, schimbari de destin radicale ... Ori, mai ales cu asta, nu se poate juca nimeni!
In orice caz, mi s-ar parea absolut firesc, ca realizatorii sa corectez aceasta intristatoare gresala, iar cei doi sa-si inteleaga gresala, cerandu-si scuze public, fata de ALEXANDRU ALIN IMRE ... Copil-Minunat, din partea mea un marea, mare BRAVO !!!

si eu cred k adrian este ft bun deci multa multa multa bafta

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More