Prezentatori

Pavel Bartos
Pavel Bartos M-am uitat foarte mult la formatele din strainatate. Voiam sa ne raportam la ceva real si de calitate. Cand am vazut concurentii de afara, mi-am zis ca nu stiu daca noi avem asa ceva. Nu ca am ramas placut surprins, dar a fost peste asteptari ceea ce s-a intamplat la preselectii. M-au lasat mut.
 Ei bine, da, romanul are talent. Ma intreb unde au stat unii pana acum. Ma impresioneaza foarte mult cei in varsta, care au asteptat atatia ani ca sa-si demonstreze talentul, tenacitatea si increderea cu care au urcat pe scena de la “Romanii au talent”.Ma inclin in fata lor!
Cred ca un atu al meu si al lui Smiley este faptul ca suntem niste artisti cu foarte multa experienta pe scena. Bineinteles ca si noi avem emotii de fiecare data, dar avem resursele necesare pentru a le transforma in ceva pozitiv si asta vrem sa le transmitem si concurentilor. Noi suntem alaturi de ei indiferent de situatie, pentru ca incercam intotdeauna sa ne punem in pielea lor!


SmileySmiley La show-ul asta m-a surprins absolut tot si sunt convins ca aceleasi reactii le vor avea si telespectatorii atunci cand vor vedea emisiunea. Sunt foarte multe povesti interesante, multi oameni extraordinari pe care i-am intalnit in toata tara.
Ne-au placut foarte tare preselectiile cu public, pentru ca ai parte de un spectacol in care nu stii ce urmeaza. Si de aceea nu vrem sa divulgam prea multe, pentru ca vrem ca telespectatorii sa aiba parte de acelasi soc pe care l-am avut si noi.

Vorbim de oameni normali. Au vieti normale, cu slujbe asemenea, iar momentul acesta le poate transforma viitorul pentru totdeauna. Romanii sunt foarte creativi. E drept ca nu au aceleasi posibilitati financiare ca afara, dar am vazut ca improvizeaza foarte mult.

Eu si Pavel suntem in pozitia omului de acasa. Nu stim ce urmeaza, nu stim ce o sa faca omul pe scena, habar n-avem. Avem aceleasi reactii pe care le aveti si voi. Cred in succesul acestei emisiuni, pentru ca nu ma lasa sa plec din fata televizorului. Si mai exista un motiv pentru care cred ca va avea succes: promoveaza valori reale, oameni adevarati si normali si schimba vieti. Romania, in acest moment, are nevoie sa creada in noi, in romani, sa vedem ca nu suntem cei mai slabi, nu suntem cei mai saraci, nu suntem asa de prosti pe cat ne cred altii. S-ar putea sa fim mai buni decat ne credem.

Noi suntem alaturi de fiecare concurrent. Simtim cam de ce ar avea nevoie si suntem acolo indiferent de prestatia lor de pe scena. Cel mai important este ca ei au curajul sa vina in fata unui public atat de numeros si sa isi arate talentul in fata intregii tari. Este de apreciat determinarea lor!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More