Juriu

Andra
Andra Sunt foarte incantata ca mi s-a propus acest rol important, intr-o competitie foarte stransa. Ce astept eu de la acest show? Astept cu emotie sa descoperim talente ascunse, oameni extraordinari care, daca n-ar fi acest concurs, s-ar pierde in tacere, in anonimat, neindraznind sa bata la usi. Ei bine, asteptarile mele au fost rasplatite in timpul preselectiilor din tara.
Se stie deja ca pe tot globul formatul “Got Talent” a descoperit valori exceptionale, carora altfel nimeni nu le-ar fi deschis usa spre celebritate. Sunt convinsa ca la fel se va intampla si la noi!

In calitate de jurat, voi fi alaturi de concurenti, ii voi sustine si ii voi incuraja. Eu sunt o persoana emotiva si ma impresioneaza foarte tare atat pasiunea oamenilor cat si povestile lor de viata. Caut sa-i inteleg pe toti, pentru ca fiecare are dreptul sa incerce. Ma straduiesc sa nu le strivesc visele. Nu sunt cinica, caut  sa-i menajez, chiar si pe cei care n-au nicio urma de talent. Nu e niciodata usor nici sa-ti dovedesti talentul, nici sa-l evaluezi la justa valoare pe al altora.

Romanii au foarte mult talent in diferite domenii, suntem un popor foarte creativ. Suntem un popor artistic, suntem patimasi si tindem sa incercam multe lucruri. “Romanii au talent” este un concurs care da o sansa oamenilor simpli, talentati, care nu au avut acces la linia intai a showbiz-ului fiindca nu au indraznit mai mult, sunt prea modesti. Noi le dam o sansa!


 Mihai Petre

Mihai Petre Va fi o emisiune a contrastelor. Va fi mereu surprinzatoare. Va bucura suflete si asta e frumos in viata. Pe de alta parte cred ca e timpul ca Romania si romanii sa arate ce au mai bun nu numai ce este rău si sunt convins ca avem mult de aratat.
Publicul ma percepe ca fiind dur pentru ca imi place sa spun oamenilor direct ce gandesc despre ei si despre talentul lor. Voi fi un jurat corect, cat se poate de obiectiv. Nu e vorba de reguli stricte, ci este vorba de o emotie pe care trebuie sa o simti.

Talentul este o calitate dobandita sau dezvoltata care trebuie sa impresioneze. O persoana talentata e o persoana inzestrata cu aptitudini remarcabile, dar nu conteaza in ce. Cred ca cei mai buni vor fi cei care vor atinge sufletul publicului. Nu vrem sa gasim doar oameni care canta sau danseaza bine, ci orice este impresionant si iesit din comun. Este un rol pe care mi-l asum cu mare responsabilitate si abia astept sa vad ce se va intampla. Imi doresc sa fiu surprins si sa ma minunez de ce voi vedea pe scena.

Cand jurizezi trebuie sa ai capacitatea de a observa foarte rapid, de a-ti deschide simturile pentru a primi energia pe care o transmite artistul sau oricine ar fi pe scena, dar cel mai important este sa fii cinstit. Cand iti arati talentul este important sa crezi in ceea ce faci, sa lasi libera pasiunea pentru orice faci, sa nu ai limite.

Daca m-as inscrie la un astfel de show? Da, as face-o, pentru ca este un concurs care iti poate schimba viata. E de la sine inteles ca daca as participa, as alege sa…cant!

Romanii au talent” este o oportunitate extraordinara pentru sutele  sau zecile de mii de romanii talentati  al caror talent nu este cunoscut  decat familia sau prietenii. Mi se pare un show revolutionar in ceea ce priveste egalitatea de sanse pentru ca intr-o tara in care aprope toata lumea crede ca iti trebuie pile ca sa te afirmi, acest show ofera sanse egale tuturor. Asa ca romani, aratati-ne talentul vostru!Andi Moisescu
Andi Moisescu E greu sa nu te prinda un astfel de format. Sunt deja cateva momente care fac istorie pe Internet, asa ca n-am avut cum sa le ratez. Le-am vazut, le-am revazut si singura intrebare pe care mi-am pus-o a fost "de ce nu si la noi?". Iata “Got Talent” in sfarsit si la noi.
Se spune ca suntem mereu surprinzatori. Da, stiu. “Romanii au talent”. Dar am senzatia ca n-am perceput niciodata adevarata dimensiune a acestui talent.

Odata cu primele preselectii de la “Romanii au talent” am descoperit ceva ce mi-am dorit sa fie adevarat. Avem talente nebanuite. O sa ramana lumea cu gura cascata. Eu am vazut multe in viata mea si sunt gata sa-mi imaginez multe. Dar chiar si eu am ramas, nu de putine ori, mut. Vor fi oameni a caror viata se va schimba radical dupa experinta asta.

Eu am avut privilegiul de a-mi alege propriul rol. Le-am propus asta producatorilor in momentul in care m-au invitat in juriu si au fost perfect de acord. E rolul pe care-l joc cel mai bine. Rolul de a fi chiar eu. Sunt un om care incurajeaza orice farama de talent. Imi place infinit mai mult sa incurajez decat sa taxez.

In ce ma priveste, lucrurile sunt foarte simple. Nu tin cont de cate etape mai sunt pana la final, ci doar de un criteriu pur subiectiv. Imi place sau nu-mi place. Sunt precum un telespectator cu o telecomanda in mana. Daca nu-mi place sau ma plictisesc, schimb canalul. Deci, spun NU. Altfel, comentariile sunt cele cu care publicul meu este déjà obisnuit.

O sa vedeti. O sa aveti o mare supriza atunci cand “Romanii au talent” va intra in emisie. O sa fiti uimiti, n-am nici cea mai mica indoiala. La fel am patit si eu!

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More