luni, 4 aprilie 2011

Romanii au talent episodul 8


Romanii Au Talent - Episodul 8,Romanii Au Talent - Episodul 8 ONLINE,Romanii Au Talent - Episodul 8 RELUARE, Romanii Au Talent - Episodul 8 VIDEO,Romanii Au Talent - Episodul 8 LIVE,Romanii Au Talent Sezonul 2

15 comentarii:

au fost alegeri aproximativ bune, trebuia sa fie ales Alin cred k mai ult talent are el dekt Akikai, care fac zi d zi antrenamente pt asta:).....nu ii neaparat talent ci multa munca si placere....cine face stie...imi pare rau pt ceilalti concurenti unii chear au fost buni....

gresita alegerea Andrei si a lui Andi ! Mihai Petre a ales foarte bine "talentul pur" (dupa cum s'a exprimat). Copilul acela merita 100 % sa mearga mai departe pt ca este un adevarat talent. Asta se cauta la acest concurs, dupa cum se sustine cu varf si indesat, si nu neaparat showul si munca celor de la Akikai, care, fie vorba, nici n'au fost asa de grozave. Dar asta este. Sper ca Alin sa fie observat de cei de dincolo si sa i sa ofere o adevarata sansa, spre deosebire de cea p care a pierdut'o intr'un mod stupid, aici, la noi . Si nimeni din juriul acela nu esti mai competent decat Mihai Petre sa aleaga talentele ! Andra nu zice decat "foarte frumos, mi'a placut" la oricine, iar Andi o tine una si buna cu politica ! :))
Dar asta este, acestia suntem noi romanii ! :)

Eu cred ca spiritele in ceea ce priveste juriul care jurizeaza ,s-au incins si are o problema ! Parerile sunt contra , si se incearca a submina parerea altora ,ceea ce nu duce decat la un juriu instabil ! in aceasta emisune 4 aprile ,se vede clar negru pe alb ! e bine sa fiti voi insiva pina la capat ,fiindca de asta va iubeste lumea iar constrangerea sa nu si aiba locul ,de nici un fel ! nu ne intereseaza tensiunile peronale pe care le aveti intre voi ,si mai ales ca o faceti public ,va demoralizeaza,si ne 'demoralizeaza' si pe noi insine ca spectatori ,atunci cand transpuneti simtirile dvs personale si pe scena deschisa !

akikai a avut aceeasi reprezentatie ca si tipa de la circ. nu mi se pare ca munca de ani de zile sa primeze in fata talentului pur. Ceea ce de altfel se cauta in acest show. Alin trebuia sa intre in finala.

de ce nu l-au ales pe alin imre, el are talent...
grupul akikai e un club sportiv, nu poti spune k au talent

ALIN IMRE TREBUIA SA FIE MAI DEPARTE ,CE CAUTA IN SEMIFINALE AIA CE SAR IN SUS,SI FAC ANTRENAMENTE ALA NU I TALENT DECAT ZBENGUIALA DE ....NU MAI ZIC NIMIC

Alin trebuia sa mearga mai departe!! e talent pur!!
Andra ai luat o decizie gresita!!unde a fost talentul pur la un grup de sportivi care sunt in formare de talent!!
Andy Moisescu am observat ca esti mai indulgent in jurizare dar acum ai ales exact ce nu trebuia!!Nu gasesc talentul pur!!Mult succes mai departe in jurizare!

azi cred ca o sa castige fata cu contorzionismu

Oamenii au ales dupa...inima. Oricum cine a ajuns in semifinala a ajuns pt talent (cu exceptii). Tzutzurelu merita din plin, iar fetele...grasune, dar simpatice si talentate. Bravo lor!

mihai poate ca spune critici dar sunt adevarate alin a fost mult mai bun decat akikai

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More