luni, 25 aprilie 2011

26 comentarii:

pacat....mare pacat...tu trebuia sa castigi :-<

asculta un umil sfat: pleaca din tara asta,acolo unde iti este recunoscut talentul.aici dupa cum vezi se apreciaza telenovelele...pacat

nu se poate ...daca stiam cum se apreciaza talentele in tara asta veneam si eu care nu am nici un talent ca aveam sanse. Eu credeam ca talentul castiga dar in Romania....
Oricum felicitari, tu trebuia sa castigi

ajungem la concluzia ca romanii nu stiu sa aprecieze un adevarat talent sau talente mai bine zis ai o voce extraordinara mai rarintalnita tot binele si norocul din lume

cu dragoste iti spunem marsh dint tara asta cariera ta de cantaret nu trebuie sa sufere ca astas sunt timpitzi

oricum pentru noi,si pentru multi altii,tu esti castigatorul!!!!!!!!!!!!!!tu nu ai nevoie de acesti bani. o sa-i castigi afara!tara asta e un fals!

Adrian tutu nu are nici un talent. trebuia sa fie ales narcis pentru ca i intrece pe toti. Adrian este un tigan. Rusine ca l-ati ales pe el. NARIIS AR FI BINE SA SE DUCA UNDE I ESTE APRECIAT TALENTUL.

Da in Romania sunt, s-a vazut, multe talente numai ca ar trebui apreciate si recunoscute. Felicitari Narcis esti un castigator. Prin munca si seriozitate sunt convins ca vei avea o cariera stralucitoare. Toata lumea si-a dat seama de valoarea ta. Nimeni nu-ti poate nega talentul. Clasamentul nu are nici o importanta. Pacat ca a fost dat de Sfintele Pasti cand toata lumea ar trebui sa fie curata!

Narcis esti un adevarat talent...stim cu totzii ca acest concurs a fost un esec total ca si evaluare dar sper din suflet sa-tzi fie o rampa de lansare. si eu te voi sfatuii sa pleci din aceasta tzara si sa-tzi faci un mare viitor. ce sa mai zic..ai o voce cum nu mai exista..bv tzie!

Sunt dezamagit ca in aceasta tara la un concurs de talente nu primeaza talentul ci cazul social.Acest concurs te/a maturizat stiu ca este greu sa accepti ca ai pierdut dar invata sa te ridici si sa mergi mai departe ,timpul va demonstra ca ai talent.

FELICITARI NARCIS,MERITAI SA CASTIGI.

Trebuie sa marturisesc ca am fost fff dezamagita de finalul acestei emisiuni. Oricum ma bucur cand vad ca pentru multi romani TU ESTI ADEVARATUL CASTIGATOR!!!!

Ai fost un adevarat castigator...Adrian Tutu a castigat pentru ca iau murit parintii :D:D:D:D

narcis esti un baiat talentat si foarte norocos,inca nu pot sa cred ca nu ai castigat oricum pentru mine esti mai mult decat un castigator sper ca intelegi ce scriu eu aici la scoala cu toti vorbesc urat despre tine dar eu le spun mereu sa se gandeasca la ce zic oricum esti cel mai tare felicitari!!!!!!!!!!!!!!!

imi pare ff rau ca nu ai castigat,

Talentul este cel cu care se naste un om, nu acela care se dobandeste (vezi Medea, vezi Ballance, vezi Aikido). Nu spun ca nu sunt oameni de show, DAR nu sunt talente!!

Despre cat de execrabil a fost Tutu ... nici nu are rost sa mai vorbesc !!

TALENT este Iustian Ianau, este Rebeca, este copilul cu beatbox-ul.... DAR, cand oare am stiut noi sa ne apreciem valorile???

de ce s-a impus schimbarea piesei lui narcis de postul protv?oricum ar fi el este castigatorul pt ca vocea lui mangaie sufletele ranite de muzica de cartier.

felicitari narcis tu esti castigatorul pt noi cei care apreciem muzica de calitate si un talent real.dl moculescu a inteles mesajul?ce mesaj?nu eu nu sunt mandra ca sunt romanca,tara unde se balacareste el cu turbata de nevasta-sa la tv.si arata toate mizeriile pe post.asta nu e un motiv pt care sa fiu mandra de romania tara unde lumea moare de foame in mizeri si se traieste la limita existentei,unde nu sunt locuri de munca,se taie din pensii si salarii,etc.

imi pare rau ca nu ai castigat,pacat dar vei reusi intr-o buna zi si sunt sigur ca nimic nu-ti va sta in cale succes

ma inclin..atat am de spus..esti mare !!!

Buna ziua, eu sunt francez şi aceasta este opinia mea cu privire la rezultatul acestui concurs :
M-am uitat la emisiunea "Românii au talent" încă de la început, cu mare entuziasm. Ca întotdeauna în acest tip de program, au fost prezente râsete, lacrimi, momente de dezgust, dar şi clipe de emoţie.
La un moment dat, intră pe scenă doi băieţi diferiţi, două personalităţi atipice. Unul cântă rap cu o voce încărcată de emoţie, celălalt ne atrage în lumea lui clasico-pop, cu un stil unic. Îmi amintesc de un film în care prizonierii dintr-un penitenciar rămăseseră în curte, nemişcati, paralizati de emoţie în timp ce ascultau vocea unei cântăreţe difuzată prin boxele unei fonograme. Ascultându-l pe Narcis, este exact acest efect care se produce. Cântecul său trezeşte admiraţie, te captivează.
Reţin din acest concurs că, chiar dacă este firesc să îi prezinţi publicului un băiat demn de compasiune pentru că a ştiut sa trezească o emotie, ordinară până la urmă, plină de mândria de a fi român, ar fi fost mai încărcat de sens şi bun simţ să câştige cel care are puterea de a trezi în fiecare om cea mai pură parte care există în noi.
Narcis nu are un talent obisnuit, el este un geniu şi are o tărie în el pe care nu mulţi au reuşit să o descopere. Şi într-un duel între el şi un rapper un pic febril, faptul că a fost permis să câştige al doilea nu ajută pe nimeni să evolueze. Acest rezultat este o insultă la memoria oamenilor mari şi artiştilor care reprezintă slava României, si din care va face parte şi Narcis. Dar după toate, oare ambiţia românilor este astăzi doar să vadă cum se naşte un Eminem naţional !?
Şi este adevărat că Narcis nu şi-a avut locul în această competiţie.
Locul său va fi, evident, dacă este susţinut de un maestru al muzicii, în competiţiile internaţionale cele mai renumite.
Şi dacă „românii au talent", românii îl au pe Enescu, românii îl au pe Brancuşi, românii îl au pe Narcis.


Christophe.

Asa sunt zdrobite talentele in tara noastra,calcate-n picoare.Cine sunt cei care indraznesc sa distruga un copil cu un talent rar intalnit?Ccei care canta de foarte multi ani si nu au ajuns si nici nu or sa ajunga la performantele acestui copil care este inca novice ?Sper din suflet ca aacest copil sa fie apreciat intr-o alta tara si stiu ca asa vor sta lucrurile.sper sa fie asa doar pentru a putea spune peste un an sau doi ..acest copil nu a avut nici-o sansa in tara lui,dar sunt mandra ca este roman si ca o alta tara i-a apreciat talentul.Rusine celor care si-au batut joc de elsi mai ales juriului sa=i fie rusine.Mult succes in viata copile ,din partea mea vei avea mereu un gand bun...TE SARUT CU MULT DRAG

adevaratul castigator fara doar si poate....multa bafta in continuare pentru ca in tara asta chiar ai nevoie si de talent nu e problema ca ai.

Narcis ar fi trebuit sa castige.Nu cred ca mai nou se cheama Romanii n-au casa sau Romanii n-au parinti. Se numeste Romanii au talent.Numai talentul ar trebui sa conteze.Dar asta e.Daca romanii nu gandesc..ce sa faci?!Oricum. acum dupa concurs...fitele lui Narcis sunt la putere.Invat la aceeasi scoala cu el.Cine merge pe coridoarele scolii cu ochelari de soare la ochi...cu haine scumpe...si capul inainte? raspuns:Narcis!!! Acum sa fim seriosi

E FOARTE AIUREA CE S-A INTAMPLAT.:( finala=EPIC FAIL!!!rusine,rusine MAREEEE!!!

ai fost forate bun si cred ca tu ai fi trebuit sa fi castigatorul acestui concurs.si vreau sa va zic ceva pentru toti Adrian Tutu a castigat pentru ca ia murit parinti si la toata lumea lea fost mila de el dar ricum pentru mine tu esti castigatorul . Si sa stii ca sunt putin dezamagit atata tot...PA.

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More