luni, 25 aprilie 2011

10 comentarii:

pacat de rezultatul final ... a castigat o poveste ..nu talentul

Baieti,sunteti fenomenali !!! Pe voi v-am votat si,desi n-ati castigat,va consider adevaratii castigatori.De fapt,cred ca sunteti prea buni pentru a participa la un astfel de concurs.
Sper din tot sufletul sa gasiti in alta parte aprecierea pe care o meritati.Publicul roman nu e,poate,capabil sau pregatit sa inteleaga o astfel de performanta.Felicitari din toata inima.

baieti felicitari ,sunt un fost sportiv(luptator)nu am crezut ca un om poate face un asemenea spectacol ,felicitari inca odata si de milioane de ori sunteti adevaratii campioni ai romaniea nu gimnasti nu sportivi ci CAMPIONI va doresc bafta ptru a va implini maretul vis si poate voi avea ocazia sa va strang mana si sa ma inclin in fata unor talente incontestabile ,si vreau sa va vad pe marile scene ale lumii .in tara asta fara nume nu intelege nimeni ce faceti voi ,inca o data bafta si mai sus nu bagati in seama magariile din tara noastra aici se cauta scandalu nu frumusetae sportului si a talentului.(copilu ala nu e in stare sa lege 2 cuvinte si e cantaret rusine sa va fie PRO TV)

castigatorul este un retard nu un talent ce hip_hop e behaiala fara logica

super baieti sunteti tari tari si campioni acestui concurs cu manevre si magarii voi trebuia sa castigati

Super tare, tineti-o tot asa Adevarati CAMPIONI, castigatori la romanii au talent. Romania, Asta este un Adevarat talent.

sunteti cei mai buni si meritati tot respectul nostru...ati fost si sunteti 'talentul' meu preferat,care merita sa castige concursul pentru talent,antrenament,minunata reprezenatie care o faceti..v am votat...pacat ca publicul roman nu apreciaza talentul adevarat...nu spun ca restul n au talent..dar ce faceti voi este incredibil..asa ca mi ati castigat inima...sa aveti grija de voi..CEI MAI TALENTATI!!!

IMI PARE RAU CA NU STIM SA APRECIEM VALORILE SI NU CA MAMA SAU TATA ARE RELATII...SI AICI INTR-UN CONCURS TELEVIZAT FURATI SI NU VEDETI CE TREBUIE APRECIAT ASA CUM MERITAU ACESTI DOI BAIETI CARE AU MUNCIT F,F,F MULT SA AJUNGA AICI ...!!! PT MN EI SUNT CEI MAI TARI...CU RESPECT UN FOST SPORTIV...!!!

ce a fost cu alteratu ala nu merita nici un scuipat,in schimb voi baieti ati fost super super tari

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More