joi, 3 martie 2011

"Romanii au talent" impresioneaza din nou! Afla ce te va uimi la a treia editie! FOTO

<span style="color:#f00;">&quot;Romanii au talent&quot;</span> impresioneaza din nou! <span style="color:#f00;">Afla ce te va uimi</span> la a treia editie! FOTO Surprizele se vor tine lant si in cea de-a trei editie a emisiunii “Romanii au talent”, difuzata de ProTV vineri seara de la ora 20.30. Talente diverse, oameni cu voci extraordinare, numere de circ si contorsionism, beatbox si dans vor fi ingredientele unei seri surprinzatoare ce va declansa din nou ropote de aplauze, lacrimi sau hohote de ras.
Dupa doua editii cu audiente extraordinare si momente spectaculoare care i-au impresionat pe jurati si au ridicat publicul in picioare, vineri seara urmeaza la ProTv o noua editie a emisiunii “Romanii au talent” care va scoate la iveala noi talente de exceptie.

Asa cum cei prezenti pe scena “Romanii au talent” in cele doua editii difuzate pina acum la ProTv au facut ca numele lor sa se afle pe buzele tuturor si sa fie admirati de o tara intreaga, si cea de-a trea editie a emisiunii ‘Romanii au talent” ce va fi diuzata vineri seara va scoate la iveala noi talente veritabile.

Juratii Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre vor avea din nou ocazia sa trimita in etapa urmatoare a emisiunii oameni talentati, inzestrati cu calitati extraordinare, oameni cu curajosi, lipsiti de orice inhibitie, increzatori in talentul si sansa lor.

1 comentarii:

foarte tare;)....mi`a placut la nebunie fetelor:D

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More