sâmbătă, 5 martie 2011

Peste cinci milioane de telespectatori in minutul de aur de la super show-ul "Romanii au talent", editia a treia! www.protv.ro, locul 1 la categoria divertisment!

Peste cinci milioane de telespectatori in minutul de aur de la super show-ul "Romanii au talent", editia a treia!  www.protv.ro, locul 1 la categoria divertisment! Editia a treia a emisiunii  “Romanii au talent” a inregistrat record absolut de audienta de cand a fost introdus sistemul de masurare cu people-meter in Romania, super show-ul tanand in fata micului ecran milioane de romani.

Cea mai urmarita emisiune de divertisment la nivel de market-share din 2001 incoace    
Desi poate parea greu de crezut, cea de-a trea editie a emisiunii “Romanii au talent” difuzata vineri, 4 martie, la ProTv de la ora 20.30 a reusit performanta de a inregistra audiente si mai mari decit primele doua editii. Aceasta editie a devenit astfel cea mai urmarita emisiune de divertisment la nivel de market share din 2001 incoace, de cind a fost introdus sistemul de masurare a audientei cu people-meter.

Audiente medii de 7 ori mai mari decit concurenta
Audienta medie inregistrata de emisiunea “Romanii au talent” difuzata vineri, 4 martie in intervalul 20.29 – 22.41 a fost pe publicul comercial din mediul urban de 21,2 puncte de rating si 54,1% cota de piata, de apropae 7 ori mai mare decit audienta medie inregistrata de Antena 1 care atingea abia 3,3 puncte de rating si 8,3% cota de piata.
Si la nivelul publicului din mediul urban diferenta ramine la fel de zdrobitoare cu ProTv inregistrind 20,9 puncte de rating si o cota de piata de 42,8%, iar Antena 1 doar 4,3 puncte de rating si 8,9% cota de piata.

Peste 5 milioane de telespectatori din toata tara au urmarit emisiunea in minutul de aur
Editia a treia e emisiunii “Romanii au talent” a fost urmarita in minutul de aur inregistrat la 22.14 de peste 5 milioane de telespectatori din intreaga Romanie, iar la nivelul  publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani in minutul de maxima audienta inregistrat la  22.25 ratingul emisiunii ‘Romanii au talent” atingea 27,1 puncte de rating, iar cota de piata a fost de 66,0%.

www.protv.ro s-a situat pe locul 1 la categoria divertisment

protv.ro a fost pe locul 1 la categoria divertisment cu 150.891 de vizitatori unici
si 1.160.731 afisari, urmat de cinemagia.ro cu 99.110 vizitatori unici.
Cele mai vizitate video-uri au fost pana sambata, 5 martie, la pranz:
Tutu Adrian - 128.676 afisari
Alin Stanis - 106.456 afisari
Cosmin Agache - 65.463 afisari


Surprizele s-au tinut lant si in cea de-a treia editie a emisiunii “Romanii au talent”, difuzata de ProTV vineri seara de la ora 20.30. Talente diverse, oameni cu voci extraordinare, numere de circ si contorsionism, beatbox si dans, au fost ingredientele unei seri surprinzatoare care a declansat din nou ropote de aplauze, lacrimi sau hohote de ras.

Seara talentelor  a inceput cu Marius Ionita, in varsta de 42 de ani din Dambovita. Desi in viata de zi cu zi este sofer profesionist, Marius a reusit sa uimeasca publicul cu un numar de step si percutie si a primit trei de “DA” din partea juriului.

Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu au ramas fara rasuflare atunci cand pe scena si-a inceput numarul Orlando Oprescu, un artist de circ. Prestatia sa a fost la inaltime, tanarul resuind sa-si tina echilibru pe tot felul de cilindri si dispozitive asezate unele peste altele. Tensiunea a fost atat de mare, incat juriul a privit o parte a numarului printre degete. Talentul lui a fost insa rasplatit cu trei de “DA”.

Vineri seara, telespectatorii ProTV au putut asculta imnul emisiunii “Romanii au talent”, compus de un tanar de 18 ani pe nume Tutu Adrian Cristian. Ramas orfan de la 14 ani, Adrian a trebuit sa se intretina singur, asa ca a muncit in constructii, ca bucatar sau ca ospatar. Pasiunea pentru muzica si versuri si-a descoperit-o intr-un context extrem de nefericit, cand parintii lui au murit. Prima piesa a scris-o pentru ei. La “Romanii au talent” a venit cu o piesa compusa special pentru show in dorinta de a-si implini un vis: acela de a fi pe o scena mare, pentru ca in acest fel se simte mai aproape de parintii sai.

 Ioana Roxana Rotar a prezentat un numar extraordinar de contorsionism cu care a reusit sa ridice o sala intreaga in picioare. Mobilitatea incredibila si felul in care isi controleaza corpul i-a lasat fara glas pe cei trei jurati. Ioana are 13 ani si face gimnastica de 6 ani si jumatate. Visul ei este acela de a ridica drapelul Romaniei pe cele mai inalte culmi. “Nu ma asteptam sa iasa asa de bine. Am si acum fluturi in stomac. M-am simtit ca in al noualea cer”, a povestit ea imediat dup ace si-a prezentat numarul.

Agache Cosmin Cristian are 14 ani si este din Botosani. A venit la “Romanii au talent” pentru ca ii place sa faca beatbox si a vrut sa arata asta intregii tari. A inceput sa faca asta dup ace a urmarit cateva filmulete pe Internet. I s-a parut foarte interesant si a incercat si el. Ceea ce a reusit sa faca a fost peste asteptarile publicului si ale juriului, care l-au recompensat cu 3 “DA”.

Un alt moment care a reusit sa starneasca aplauzele publicului a fost dansul pregatit de trupa “Clevers”. Coregrafia si energia debordanta au reusit sa le aduca trei “DA”-uri uriase din partea juriului.

Sandu Ana Maria, saxofonista din Piatra Neamt,  a reusit si ea sa ajunga in etapa urmatoare a concursului, demonstrandu-le tuturor cat este de talentata.

Una din marile surprize ale serii a fost Alin Stanis. Alin a studiat Stomatologia, fara a profesa, iar acum are o patiserie in Cluj-Napoca. Cu toate aceste “semnalmente” nimeni nu se astepta la ceea ce a urmat: o voce incredibila care a ridicat juriul in picioare! “Un timbru deosebit, o voce puternica. Superb!” aceasta a fost remarca Andrei imediat dupa interpretarea lui Alin, iar Andi Moisescu a marturisit: “Acesta este actul artistic in fata caruia ma inclin!”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More