sâmbătă, 5 martie 2011

Ioana Roxana s-a simtit in al noualea cer pe scena de la "Romanii au talent"! VIDEO si FOTO

Ioana Roxana s-a simtit in al noualea cer pe scena de la "Romanii au talent"! VIDEO si FOTO Ioana Roxana a fost la a treia editie Romanii au talent si a lasat juriul cu gura cascata cand si-a prezntat numarul de contorsionism.
Tanara a venit la preselectiile  Romanii au talent alaturi de parintii ei : ”Mama si cu tata au facut multe sacrificii pentru mine si le multumesc”. Ea are 13 ani si face gimnastica de 6 ani jumatate. Parintii au avut emotii foarte mari pentru ea inainte de a intra pe scena si au declarat ca si-ar dori multi parinti cu un copil asa cum au ei.

Talentul ei este de a face gimnastica ritmica si contorsionism. Intrebata de Andi Moisescu ce vis are ea aceasta raspuns simplu: “Sa urc drapelul Romaniei pe podium” .

Aplaudata la scena deschisa, Andi a ramas extrem de impresionat de munca pe care Roxana cu siguranta o depune pentru sportul in care vrea sa exceleze, in timp ce  Mihai i-a spus: “Cele trei DA-uri ale noastre palesc in fata a sute de DA-uri din partea publicului”.

Plangand de fericire ea a marturisit in culise ca nu se astepta la aceasta reactie pentru ca s-a simtit in al noualea cer si a meritat tot golul din stomac pe care l-a avut inainte de a intra pe scena.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More