vineri, 11 martie 2011

Maria Rebeca Neacsu, printesa cu voce de aur, l-a facut pe Pavel Bartos sa planga in culise

Maria Rebeca Neacsu, printesa cu voce de aur, l-a facut pe Pavel Bartos sa planga in culise Maria Rebeca Neacsu este un copil cuminte cu un par lung carliontat pe care il are de cand s-a nascut, pentru ca nu a fost tunsa niciodata. Ea a spus ca: “Daca o sa-l tund nu o sa mai fiu o printesa”. Talentul ei a uimit o sala intreaga si l-a emotionat foarte tare pe Mihai Petre, iar Pavel Bartos a plans in culise la auzul vocii ei.

A fost aplaudata minute in sir si ovationata de o sala intreaga. Dupa ce a terminat de cantat piesa "Pie Jesu", Andra i-a spus: “M-ai emotionat foarte tare. Esti un copil atat de frumos si de talentat! Esti o papusa cu o voce superba. Bravo!”

Andi
a asigurat-o ca atunci cand o sa se faca mare o sa ajunga cu siguranta o mare soprana: “Ai tot ce-ti trebuie: ai voce si ce mi-a placut e ca zambeste in pauze,  cand nu se canta aria are un zambet frumos. Foarte frumos! Bravo!”

Mihai a fost cel mai emotionat de prezenta si de talentul Rebecai: “Tu ai reusit sa ma emotionezi pe mine!  Uite acum eu am amotii si asta e un lucru mare pentru ca mi se intampla foarte rar. Ce mi se pare extraordinar este ca dintr-un corp atat de mic a iesit vocea asta sublima”.

Cu trei de Da spusi din tot sufletul de juriu Rebeca merge in etapa urmatoare.

Sursa: www.romaniiautalent.ro

2 comentarii:

superba fetita.....absolut extraordinara...intr-adevar are talent...

Este pur şi simplu adorabilă.

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More