vineri, 11 martie 2011

Dinu Valentin a impresionat juriul cantand minunat “Cat de frumoasa esti”

Dinu Valentin a impresionat juriul cantand minunat “Cat de frumoasa esti” Valentin are 21 de ani, este din Ploiesti si trebuie sa munceasca sa-si intretina familia, lucrand la o spalatorie auto. El are un copil de 2 ani si nu a mai putut sa-si continue studiile desi si-ar fi dorit. A venit la “Romanii au talent” pentru ca vrea sa i se acorde o sansa.
El a venit insotit de tatal lui, care are mare incredere in talentul lui. Acesta a izbucnit in plans in momentul in care Valentin a fost aplaudat la scena deschisa iar publicul l-a ovationat in picioare.
El a cantat piesa “Cat de frumoasa esti”, binecunoscuta in interpretarea lui Mihai Traistariu.

Andra a fost impresionata de vocea lui mai ales ca, “cel mic” din burta a inceput sa miste si a glumit spunand: “Imediat a simtit talentul”.

Mihai i s-a adresat cu “Domnule spalator de masini” si i-a spus ca este foarte talentat si dupa parerea lui ar trebui sa-si schimbe locul de munca.

Imediat, Andi a ripostat si a spus ca meseria de spalator de masini este una care reprezinta pe oricine isi face treaba minunat in timp ce Mihai a ripostat: “Eu cred ca el este mai potrivit aici, cantand. Nu sa spele masini, nu ca asta inseamna ca nu am tot respectul pentru cei care spala masini”. Intr-adevar Andi i-a si prezis: “Cariera la spalatoria de masini se cam apropie de sfarsit”.

Andra a fost extrem de impresionata de talentul lui si i-a spus ca a lasat-o fara cuvinte: “Bravo! Ai stiut sa alegi aceasta melodie care nu e o piesa usoara, ci, din contra, foarte grea”.

Cu trei de Da el merge in etapa urmatoare.

Sursa: www.romaniiautalent.ro

3 comentarii:

Bravoooooo,un mare talent si sper din tot sufletul sa fie descoperit si lansat pe piata muzicii romanesti,astfel sa ne bucuram de vocea sa deosebita multi ani de acum inainte.

ce voce frumoasa,pacat ca nu a fost descoperit,suntem satui de acele pitipoance goale care se perinda pe la tv si nu fac altceva decat sa de-a din gura si sa arate cam tot ce este de aratat,mult succes ,meriti sa ajungi departe!

da asa este un talent adevarat care se pare ca majoritatea ca el nu prea li se da dreptul la ao doua sansa care insa cred ca o merita din plin sa ii dea D-ZEU MULTI ANI DE SUCCES DE ACUM INAINTE

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More