miercuri, 16 februarie 2011

Mihai Petre: "Am descoperit talente inedite la care nu ma asteptam" INTERVIU VIDEO EXCLUSIV!

Mihai Petre: "Am descoperit talente inedite la care nu ma asteptam" INTERVIU VIDEO EXCLUSIV! Mihai Petre care face parte si din juriul emisiunii "Romanii au talent" ce incepe la Pro Tv de vineri, 18 februarie, de la 20:30 a acordat un interviu special pentru www.protv.ro in care a marturisit cum a fost atmosfera la preselectiile din tara.
"Romanii au talent si o sa vedeti si voi asta, chiar am fost surprins. Nu am plecat cu indoielei la drum eram sigur ca voi descoperi talente, dar surprizele au fost fantastice pentru ca am descoperit talente inedite la care nu ma asteptam", a povestit Mihai Petre.

"Sunt momente la care nu te astepti sunt oameni care inghit lucruri sunt oameni care isi introduc obiecte prin fel de fel de parti ale corpului sunt  foarte diferite talentele in Romania si multe", a mai adaugat Mihai.

Urmareste integral interviul acordat de Mihai Petre pentru a afla mai multe detalii inainte de inceperea show-ului Romanii au talent, de vineri, 18 februarie, de la 20:30.




1 comentarii:

domnu mihai petreva rog frumos sa transmiteti realizatorilor emisiunii ''romanii au talent '' sa nu mai ciunteasca din momentele artistice ale candidatilor admisi la etapa urmatoare. dorim si noi telespectatorii sa vedem reprezentatia lor in intregime,( sau macar aproape tot, nu fragmente de citeva secunde, cum s-a intamplat aseara si in vinerea trecuta ) sa apreciem valoarea lor. la cei respinsi ,citeodata vedem tot si momentul '' artistic '' care practic nu are valoare, decat prin ilaritatea pe care o emana. cu deosebit respect si va multumim pentru realizarea de exceptie a emisiunii dumneavoastra!

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More