miercuri, 23 februarie 2011

Gemenii Paul si Virgil Paunescu isi pacaleau profesorii la scoala raspunzand unul in locul celuilat!

Gemenii Paul si Virgil Paunescu isi pacaleau profesorii la scoala raspunzand unul in locul celuilat!“Exista o multime de date anectodice in randul gemenilor, aproape fiecare pereche de gemeni au o poveste a lor. Iata si povestea noastra : desi suntem gemeni identici nascuti la data de 7 Iunie, intamplarea a facut ca noi sa fim nascuti si in zodia Gemenilor. Sa ai un frate geaman poate fi o binecuvantare! Se spune ca legatura speciala dintre gemeni apare inca din copilarie conform cercetatorilor”, povestesc cei doi.
Cei doi au avut parte de multe situatii in care erau confundati. Foarte greu ii deosebea lumea. La inceput tot incercau sa spuna care sunt de fapt, iar in cele din urma au tot obosit in explicatii hotarand amandoi sa raspunda indiferent cu care apelativ erau strigati (fie Paul, fie Virgil). Paul este mai mare cu 10 minute decat Virgil, iar tatal lor a primit vestea cand era in avion, se intorcea de la Tel Aviv (Israel) de la un concert.

Ei  isi amintesc cum la varsta de trei ani, Paul s-a lovit in calorifer facandu-si un semn in frunte, iar a doua zi, s-a lovit si Virgil in acelasi calorifer, in acelasi loc.

O faza amuzanta din copilarie a fost cand un prieten nou intrat in cercul lor de amici a acceptat un pariu pe bani la initiativa lui Virgil. Acesta din urma i-a spus ca poate ajunge mai repede pe scari decat el cu liftul, de la etajul 14 la parter. Si bineinteles, ca odata coborat din lift, respectivul prieten a ramas surprins sa-l vada pe geaman si mai ales sa observe ca acesta nu obosise deloc. Gemenii i-au spus adevarul baiatului abia dupa ce si-au primit banii din pariu, bani pe care i-a cheltuit cu prietenii si cu el. Pe atunci aveau 14-15 ani.

La scoala, un profesor si-a dat seama ca ei il pacaleau si raspundeau unul in locul celuilalt atunci cand unul dintre ei nu stia. Pedeapsa lor a fost nota de patru pentru fiecare ca in total sa insumeze un „opt impreuna”. La fel, in armata a venit un coleg de-al lor care le-a pus o intrebare de care rad si in ziua de astazi cand isi aduc aminte: „Cum va deosebiti intre voi si cum va deosebesc mamele voastre?”. Chiar si tatal lor ii mai incurca cand erau mici, cea care ii deosebea chiar si dupa pasi, era mama lor.

Gemenii spun ca au acelasi comportament si sunt firi calme. Virgil este mai cumpatat si se gandeste de trei-patru ori inainte de a lua o decizie, iar Paul este mai „aerian”. Fratii Paunescu provin dintr-o familie de artisti, au trait de mici copii cu muzica de calitate in casa, iar talentul lor este explicabil: mama Nety Paunescu, fosta balerina acum maestru de balet la Teatrul de Revista „Constantin Tanase” iar tatal este Jean Paunescu, un cunoscut interpret de muzica usoara. Desi nu au renuntat nici o clipa la muzica si la scena au continuat studiile, au absolvit  facultatea si au urmat cursuri post-universitare, iar acum sunt consultanti educationali.

Gemenii Paunescu au terminat Facultatea de Psihologie/Sociologie cu specializare in Psihologie si Masterul in Psihologie Judiciara si Victimologie. Au facut doar cateva ore de canto in cadrul Scolii Populare de Arte din Bucuresti. Spun ca  au fost inspirati in mare parte de catre tatal lor care repeta foarte mult inaintea concertelor.

Tatal n-a fost de acord ca gemenii sa-l urmeze in cariera artistica pentru ca, spune el, este foarte greu sa apreciezi calitatea unui artist. De aceea a insistat ca ei sa urmeze o facultate de un alt profil.

“Ca un fond genetic similar noi avem acelasi cerc de prieteni, preferinte, pana si Cv-ul nostru identic certifica acest amanunt!”


Gemenii lucreaza ca si consultati in cadrul unei firme de softuri educationale . Lucreaza de aproximativ cinci ani de zile in aceasta firma si au trimis pentru obtinerea jobului un singur CV in numele amandurora pentru ca ei au considerat ca n-avea rost sa trimita doua, acestea fiind practic la fel. Spun ca au o relatie atat de stransa incat au vrut sa lucreze in acelasi loc.

Inainte de a lucra la aceasta firma, au lucrat amandoi in recoltarea sondajelor de opinie. Cat timp erau in facultate, au facut practica la Centrul Antidrog unde au purtat discutii de consiliere cu oamenii de acolo. De asemenea, au mers in campaniile din scoli pentru prevenirea prostitutiei si a consumului de droguri.

Tatal lor, Jean Paunescu, obisnuia sa mearga foarte multi ani, in concerte in strainatate alaturi de alti artisti, dar in prezent a renuntat pentru ca el considera ca a ajuns la o varsta in care vrea sa se dedice familie. De-a lungul timpului a avut foarte multe concerte, spectacole sau turnee in care a mers. A castigat Trofeul Festivalului Mamaia in urma cu multi ani.

Gemenii mai au un frate mai mare cu patru ani decat ei, Adrian Paunescu. Acesta lucreaza in Politie in cadrul Directiei de Pasapoarte.

In prezent, numai Paul este implicat intr-o relatie de vreo doi ani cu o studenta la Drept pe care a cunoscut-o la facultate. Niciunul dintre gemeni nu a fost casatorit. Virgil nu mai are o iubita de sase luni pentru ca aceasta a fost nevoita sa plece in Anglia pentru a-si intretine familia. Chiar daca i-a fost greu, Virgil a sustinut-o sa plece fiind constient ca familia ei are mai multa nevoie de ea decat el.

“Speram ca prin participarea noastra la acest show (concurs) "Romanii au Talent”, sa ne ofere oportunitatea de a explora in primul rand noutati, evolutia si promovarea noastra in domeniul artistic ce ne poate da posibilitatea unei ascensiuni  si de a incerca  sa transmitem prin arta interpretativa vocala, energie pozitiva oamenilor, experienta unor concerte reusite prin diferite colaborari  ar fi o rasplata foarte mare pentru noi. Pentru a fi invitat sa participi la un eveniment de o asemenea anvergura, sunt foarte importante patru elemente: originalitatea, creativitate, sensibilitate si nu in ultimul rand  inteligenta artistica”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More