joi, 24 februarie 2011

Baiatul-soprana, vrajitorul de la show-ul “Romanii au talent! La multi ani, Narcis Iustin!

Baiatul-soprana, vrajitorul de la show-ul “Romanii au talent! La multi ani, Narcis Iustin! Presa straina a aflat deja de boom-ul inregistrat la debutul super show-ului “Romanii au talent” si comentariile sunt, cum era de asteptat, pozitive. “Cea mai mare audienta inregistrata de un program de divertisment in ultimii sapte ani”, scrie in editia de miercuri, 23 februarie, la Repubblica.it.
Acest success se datoreaza in principal unuia dintre concurenti - Narcis Iustin Ianau, 16 ani -, care a fermecat juriul, publicul si telespectatorii cu vocea lui de soprana si cu interpretarea surprinzatoare a unei arii de Giacomo Puccini, “O mio babbino caro”, scria la Repubblica despre show-ul "Romanii au talent".

Astazi, este ziua de nastere a adolescentului care i-a fermecat nu numai pe romani cu vocea lui speciala. Sa fii sanatos si sa nu iti pierzi niciodata speranta! La multi ani, Narcis Iustin!

5 comentarii:

Au aflat de pe yotube , dar multumita voua ca asti sters toate clipurile , din cauza drepturilor de autor, nu vor mai afla nimic. De ce UK, SUA, etc au sute de clipuri pe youtube si noi nun putem avea?? Susan Boyle poate fi pe youtube si Narcis nu??

Multumim PRO TV ....!!!

Iustin nu isi va pierde speranta daca va fi sustinut. De noi, romanii. Dar daca noi il vom da la o parte facand loc falselor vedete, Iustin va inceta sa mai cante. Cauza si efect

Asta face parte din clanul soprano

super tare, dak este incurajat va face ceva, dar numai dak va vre ji cum am mai zis numai dak va fi sustinut

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More