vineri, 24 decembrie 2010

Cel mai inalt magician si singura femeie fachir au facut spectacol la “Romanii au talent”

Cel mai inalt magician si singura femeie fachir au facut spectacol la “Romanii au talent”Pe 22 si 23 decembrie la Opera Nationala din Bucuresti au avut loc ultimele show-uri “Romanii au talent”, emisiune ce va fi difuzata de ProTV la inceputul anului viitor. Pe scena au urcat peste 80 de participanti care s-au intrecut in a-si arata calitatile in fata juriului format din Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu. In cursa pentru cei 120.000 de euro, romanii au pregatit tot felul de numere: dans, cantat, numere de magie, jonglerii, fachirism, pantomima, dans la bara, numere de dresura, numere cu animale exotice sau dans pe ghete kangoo. In concurs au fost prezenti cel mai inalt magician din tara, un tanar care masoara peste 1.90m si care a impresionat publicul prin numarul sau extrem de spectaculos inghitind un set de lame si singura femeie fachir din Romania, o doamna pregatita oricand sa danseze pe cioburi sau pe cuie.

Numerele prezentate in cele patru show-uri au reusit, ca de fiecare data, fie sa starneasca hohote de ras, fie sa ridice sala in picioare si sa declanseze ropote de aplauze. Juriul a avut dificila misiune de a selecta cele mai bune momente care merita sa ajunga in semi-finala. Insarcinata in sase luni, Andra a fost extrem de impresionata de unele numere de magie sau acrobatii, asa ca pentru a se feri de emotiile foarte puternice, prefera ca in unele momente sa-si fereasca privirea.

Pentru ca in timpul show-urilor a fost cel mai curios dintre juriati, Andi Moisescu nu a ratat ocazia de a mai invata ceva nou si la Bucuresti. Prezentatorul “Apropo TV” a fost instruit de catre un concurent sa cante la teramin, un instrument musical inedit care produce sunete in urma vibratiilor produse de campurile magnetice. In tot acest timp, Pavel Bartos isi exersa si el talentul incercand sa cante la fierastrau, un obiect care s-a dovedit a fi folosit si pe post de instrument muzical.

 Catalin Maruta a fost si el prezent la show-urile din Bucuresti pentru a-si sustine sotia si pentru a se convinge ca “Romanii au talent”.  Mai mult decat atat, prezentatorul Happy Hour a urcat chiar si pe scena. Momentul cand a facut acest lucru a fost foarte bine ales: imediat dupa un numar de streapese masculin jurizat de sotia sa. Catalin a fost adus in scena de prezentatorii show-ului, Smiley si Pavel Bartos, iar prezenta lui acolo a fost o mare surpriza atat pentru Andra, cat si pentru publicul aflat in sala.

Spectacolele din capitala au incheiat seria show-urilor “Romanii au talent” inceputa in aceasta vara. Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti au fost cele 5 orase in care romanii au avut ocazia sa arate de ce sunt in stare si sa intre in lupta pentru cei 120.000 de euro, premiul oferit marelui castigator al concursului.

La “Romanii au talent” nu a contat nici varsta, nici ocupatia. Pe scena au urcat de la copii de 3 ani pana la batrani de peste 84 de ani care au dorit fie sa impresioneze o tara intreaga, fie sa-si implineasca un vis, si anume acela de a fi pentru cateva minute in lumina reflectoarelor, in fata unui public atat de numeros.

Meseriile celor veniti la acest show au fost si ele extrem de diferite: avocati, asistente, farmacisti, profesori, preoti, inspectori bancari, analisti juridici, jurnalisti sau studenti, pensionari si someri, cu totii si-au oferit sansa de a aduce ceva nou si spectaculos in viata lor: sansa de fi pe o scena  si de a participa la un show de o asemenea amploare.

Mii de concurenti, sute de numere prezentate pe scena, 20 de show-uri in cele mai importante 5 orase din tara,  mii de spectatori si foarte multe talente nebanuite gata sa se prezinte in fata intregii tari. Asa poate fi descries in cifre super show-ul “Romanii au talent”, show ce va putea fi urmarit la ProTV la inceputul anului viitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More