vineri, 1 aprilie 2011

47 comentarii:

ssssssst liniste ascutati

ceva divin...sa-ai ajute D-zeu....

esti nemaipomenit narcis. tine o tot asa

extraordinar cea mai frumoasa voce din lume...merita sa castige......

acest copil este un om deosebit e copilul lui dumnezeu

bv tzie cantzi super baftain finala

superb!si cand te gandesti ca toti radeau de el...acum isi vor inghiti rasul...sa aiba incredere in el si sa continue caci va avea numai de castiga!bafta!!!

super tare ..........divin ;););)

Esti un dar de la Dumnezeu pentru toti romanii.Felicitari,sanatate, mult noroc si multa putere de munca in continuare.Adevarata ta valoare nu consta doar in acest premiu pus in joc, in cadrul acestui concurs. Cu siguranta te vei bucura de foarte multe premii, acum ca te-a scos D-zeu la lumina.

BRAVO SPER SA CASTIGI FELICITARI PENTRU VOCEA PE CARE TIA DARUITO DUMNEZEU BRAVO BAFTA

superb...ai o voce divina !

superb...ai o voce divina !succes in continuare !

cu asa o voce esti nemaipomenit. narcis bravo tie eu sunt bariton dar si tenor daca asi fii nu cred ca asi putea sa urc asa de sus. esti un geniu mult succes si sa stii ca noi de aiki din londra te votam si in finala.succes!

felicitari sper sa castigi in finala , o meriti din plin , ai o voce divina.

cineva din tara asta trebuie sa-l auda altfel cineva din alta tara il v-a auzi si e mare pacat sa-l pierdem....BRAVO NARCIS ESTI O MINUNE..... SA FII SANATOS.

Doamne ce antipatic imi e baiatul asta. Poate pentru ca am ura pe gay.

Merita din plin sa castige. Asta da - ADEVARAT TALENT!

Si se trezeste un roman tamp din popor sa zica ca-i e antipatic! Afirmatii nefondate.Pastreaza-ti comentariile rautacioase pentru alte site-uri de socializare iar daca nu-ti face placere sa-l auzi, nu-l asculta!

divin! este cu atat mai valoros caci singur a studiat si a incercat sa isi implineasca visul . bravo!mult succes in finala!!!

Eu nu sper sa castige Narcis....eu sunt sigura ca va castiga

iti lasa pielea gaina cand il asculti foarte frumos

BRAVO NARCIS !!!!!!!!!! SUCCES PE MAI DEPARTE!!

Si prima si a doua oara am simtit fiori ascultindu-l. Melodia din semifinale am reascultat-o de multe ori. Ramii fara cuvinte.... Felicitari... (Adrian)

MINUNAT, FARA CUVINTE, CEVA DIVIN, ROMANI SIN ROMANIA CU PUTERE, POTENTIAL SI PRETENTII "PATRIOTICE" FACETI CEVA PT ACEST COPIL INZESTRAT CU O MINUNATA VOCE, NU-L LASATI SA SE PIARDA TALENTUL LUI SAU CUM SE INTAMPLA DE OBICEI SA "NI-L IMPORTE STRAINII" SI APOI SA "PLANGEM" DAR SA NE "MANDRIM " CA VALORILE NOASTRE SUNT PESTE HOTARE.
NARCIS FELICITARI , NU RENUNTZA LA VISUL TAU, LA VOCEA TA , ESTI UN ROMAN DEOSEBIT !!!!!!!!!!!!!!!!

...de-a dreptul ireal...Bravo, copil talentat, probabil doar pasarile cerului te-ar putea urma, insoti, sfatui.../ O intrebare pentru cei care se ocupa de imaginea ta,o sa ingrop cu mine curiozitatea asta: fratilor, copilul asta emana prin toti porii sensibilitate,muzica lui iti ridica toate viscerele...Si vin sa strig: care minte luminata il trimite pe scena cu creasta si costum de astronaut intr-un asemenea moment?...Cine?...Sa-si dea un nume aici sau oriunde, sa spuna in ce fel si ce mesaj a vrut sa transmita...Doamne!.../ Narcis, ia ce poti de la fiecare, insa striga, urla, cand ceva nu ti se potriveste, ok?...Bafta multa si nu uita: mesajele se transmit in mii de feluri, in fiecare clipa.../ Ai dreptate Adrian, taie respiratia...( Claudia)

fenomenal,un adevarat inger,il vad campion

sper sa castige ala care compune versuri ca e chinuit dar tu esti adevarata stea

Extraordinar! Mult succes Narcis! Sunt sigura ca tu vei castiga! Si cu banii castigati, incearca sa te lansezi in muzica! Casele de productie din Romania sau din strainatate ce astepata? Sa se piarda O VALOARE A ROMANIEI???? Sunt satula de " vedete" precum sunt cele care apar pe la TV, cat mai dezbracate, cat mai tunate si cat se poate de false! SUCCES NARCIS!

Draga Narcis,ai o voce superba si esti foarte talentat.ne ai uimit pe toticu vocea ta dar cu parere de rau il sustin pe Adrian Tutu.el are mai mare nevoie de acest premiu decat tine.iti doresc mult succes in continuare,dar nu la acest concurs....:P

zici ca e soprana:))si aproape numai fetele canta asaa daa si baietii si daca ar trebuii sa aleaga un baiat pentru asa ceva mai bn lar alege pe el eee naa bv lui e bun e foarte bun si naa bv lui

e bun na e foarte bun trebuie sa faca ceva in viata doar e:frumos,talentat,harnic si sa nu mai zic ca taicasu are un ochi de sticla.yuckk!!dar totusi mie mila de el(de taicasu)e na multa bafta Iustin sa reusesti in viata:))

eu sper doar ca acei bani sa ajunga acolo unde este mai mare nevoie de ei
deoarece talentati sunt toti,nu putem numi unul mai bun ca altul,asta se vede foarte clar.bravoo narcis tine-o tot asa.

Extraordinar!!! Ireal!!! Cu adevarat voce ingereasca!!! Felicitari, Narcis, pt puterea pe care ai avut-o sa treci peste toate rautatile oamenilor care nu stiu sa aprecieze adevaratul talent!!! Succes mult in ceea ce hotarasti ca o sa faci, si sa ramai acelasi suflet bun, bland, plin de sensibilitate si dulce!!!

Acest băiat a reuşit să transforme irealul în real şi realul în ireal. O voce care mă v-a însoţii mereu creîndu-mi mereu starea de bine. Îţi mulţumesc pentru că exişti.

Sincer...habar nu aveam ce fel o sa cante la semifinala...dar cand am ascultat ce fel a cantat m`am bucurat ff mult pt el...Sa te ajute D`zeu....pt k meriti sa cashtigi...bv`ooooo!!1

Nu asculta vorbele rautaciosilor! Ai grije de darul tau. Esti atita de tare, ca nu pot sa ma satur de glasul tau. DOAMNE ajuta!

inaltator!!! divin!!! candoare...caldura...sensibilitate...

Intotdeauna m-am intrebat cum suna oare vocea ingerilor...iar dupa ce l-am ascultat pe Narcis, mi-am dat seama...Narcis, esti ireal...extraordinar!!! Sunt convinsa ca o sa castigi...pt ca meriti din plin!!!

ppfffffffffff..........neai lasat fara cuvinte a murit o stea pavaroti)si sa nascut alta stea descoperita la romanii au talent narcis tata bravo si de noroc nu iti mai urez ca tila dat d-zeu o voce de aur felicitari.......

sant in stare sa fac pariu pe viatza mea ca ,in finala sa facut manevre cu voturile nu pot sa cred ca NARCIS nu a fost pe locul 1.nu cred.Daca au vrut sa fie corecti si pe fatza cind sa dat start vot la finala trebuia sa dea intr-un coltz al ecranului cum decurg voturile in direct si nu existau discutii si suspiciuni. Parerea mea ca NARCIS a fost furat pe fatza la voturi iar coregrafa lui care la imbracat in costumul ala sa ai fie rusine a facut-o intentionat.BRAVO NARCIS pt mine tu ai cistigat locul 1.

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More