miercuri, 27 aprilie 2011

Episodul 11 - Finala din 25 aprilie Romanii au talent

Romanii Au Talent - Episodul 11,Romanii Au Talent - Episodul 11 ONLINE,Romanii Au Talent - Episodul 11 RELUARE, Romanii Au Talent - Episodul 11 VIDEO,Romanii Au Talent - Episodul 11 LIVE,Romanii Au Talent Sezonul 2

13 comentarii:

Buna! eu sunt francez şi fie ca va intereseaza, fie ca nu, aceasta este opinia mea cu privire la rezultatul acestui concurs :
M-am uitat la emisiunea "Românii au talent" încă de la început, cu mare entuziasm. Ca întotdeauna în acest tip de program, au fost prezente râsete, lacrimi, momente de dezgust, dar şi clipe de emoţie.
La un moment dat, intră pe scenă doi băieţi diferiţi, două personalităţi atipice. Unul cântă rap cu o voce încărcată de emoţie, celălalt ne atrage în lumea lui clasico-pop, cu un stil unic. Îmi amintesc de un film în care prizonierii dintr-un penitenciar rămăseseră în curte, nemişcati, paralizati de emoţie în timp ce ascultau vocea unei cântăreţe difuzată prin boxele unei fonograme. Ascultându-l pe Narcis, este exact acest efect care se produce. Cântecul său trezeşte admiraţie, te captivează.
Reţin din acest concurs că, chiar dacă este firesc să îi prezinţi publicului un băiat demn de compasiune pentru că a ştiut sa trezească o emotie, ordinară până la urmă, plină de mândria de a fi român, ar fi fost mai încărcat de sens şi bun simţ să câştige cel care are puterea de a trezi în fiecare om cea mai pură parte care există în noi.
Narcis nu are un talent obisnuit, el este un geniu şi are o tărie în el pe care nu mulţi au reuşit să o descopere. Şi într-un duel între el şi un rapper un pic febril, faptul că a fost permis să câştige al doilea nu ajută pe nimeni să evolueze. Acest rezultat este o insultă la memoria oamenilor mari şi artiştilor care reprezintă slava României, si din care va face parte şi Narcis. Dar după toate, oare ambiţia românilor este astăzi doar să vadă cum se naşte un Eminem naţional !?
Şi este adevărat că Narcis nu şi-a avut locul în această competiţie.
Locul său va fi, evident, dacă este susţinut de un maestru al muzicii, în competiţiile internaţionale cele mai renumite.
Şi dacă „românii au talent", românii îl au pe Enescu, românii îl au pe Brancuşi, românii îl au pe Narcis.


Christophe.

comic amice desi tot adrian e mai tare :P

Christophe, felicitari pentru comentariul tau.Nimic in plus de spus ...

brvo lui k a luat locu 1 il felicit pt asta

foarte bine tutu adrian meritai...

Ai foarte mar dreptate Christophe

Ii dau dreptate lui Cristophe...sunt fata, am 18 ani si m-a impresionat povestea lui Adrian, dar nu merita sa castige...rapperi se nasc oriunde. Ca Narcis nu gasesti oriunde ;)

Respect Narcis!
Elena

e bn ca a castigat tutu adrian deoare-ce poveste lui a fost fenomenala

trebuia sa gasticge narcis!!are o voce nemaipomenita!!!

daca nu era adrian tutu orfan nu il vota nimeni.merita sa castige narcis.

hei oameni buni in acest concurs trebuie sa castige cel talentat nu cel care are o poveste mai trista...daca continuati asa ne putem uita la OTv....ei au povesti mai triste

din cauza uno cacati voi a castigat Adrian :P pt ca ati luat in considerare povestea lui si nu talentul .... Avortatilor

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More