vineri, 11 martie 2011

Voci extraordinare, dansuri electrizante, numere cu serpi si fachiri, in cea de-a patra editie “Romanii au talent”

Voci extraordinare, dansuri electrizante, numere cu serpi si fachiri, in cea de-a patra editie “Romanii au talent” Concurentii celei de-a patra editii a emisiunii ‘Romanii, au talent” nu vor conteni sa-i uimeasca pe jurati, pe cei prezenti in sala, dar si pe telespectatorii prezenti in fata micilor ecrane. Talente dintre cele mai diverse se vor perinda pe scena “Romanii au talent” sub privirile uneori uimite, alteori admirative ale juratilor Andi Moisescu, Andra si Mihai Petre.
Vineri, 11 martie, de la 20:30, oameni cu voci extraordinare, fachiri, dansuri electrizante, numere indraznete cu serpi si multe alte prestatii menite sa taie respiratia oricui vor fi ingredientele unei seri spectaculoase ce va declansa din nou ropote de aplauze, lacrimi sau hohote de ras.

Dupa trei editii cu audiente extraordinare si momente spectaculoare care i-au impresionat pe jurati si au ridicat publicul in picioare, vineri seara urmeaza la ProTv o noua editie a emisiunii “Romanii au talent” care va scoate la iveala noi talente de exceptie.

Juratii Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre vor avea din nou ocazia sa trimita in etapa urmatoare a emisiunii oameni talentati, inzestrati cu calitati extraordinare, oameni cu curajosi, lipsiti de orice inhibitie, increzatori in talentul si sansa lor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More