vineri, 18 martie 2011

Romanii au talent episodul 5


Romanii Au Talent - Episodul 5,Romanii Au Talent - Episodul 5 ONLINE,Romanii Au Talent - Episodul 5 RELUARE, Romanii Au Talent - Episodul 5 VIDEO,Romanii Au Talent - Episodul 5 LIVE,Romanii Au Talent Sezonul 2

19 comentarii:

E trecut de 22.00. Hai cu episodul...

mai dureaza mult, pana il puneti?

au trecut 30 de minute:)

e 10 35 mai vine episodul????????????

as posta un comentariu,dar din pacate nu pot sa vad ep.5 asa ca nu mai pacaliti poporu' cu internetu' si bagati-l
19 mar ora 22-afirmatie falsa:P

e ora 22:40,mai dureaza k sa stiu dak ma bag la somn:D

stie cineva cum se numeste melodia care se aude la finalul prestatiei celor de la Titanii Funky Fresh, cand primesc comentariile juriului? Am mai auzit-o de 8559 ori dar, spre rusinea mea, nu am reusit sa ii aflu numele inca. Multumesc :)

Clubul Sportiv Akikai din Tecuci a fost o adevarata senzatie! Disciplina, vointa, daruire, talent, toate slefuite de un instructor cu capacitati enorme. Mini-spectacolul a depasit cu mult granitele comunului si previzibilului, si a dovedit ca, daca aceasta echipa este sustinuta, poate atinge culmi nebanuite. Felicitarile n-ar fi de-ajuns pentru ceea ce reprezinta ei, in contextul actual, pentru Federatia Romana de Arte Martiale, pentru tineret si pentru Romania. Si totusi, FELICITARI! La multi ani micutei atat de inimoase!

melodia s numeste narcotic-liquido

Stie cineva cum se numeste ultima melodie din cadrul demonstratie celor de la Akikai?

cum se numeste melodia d la min 34:45 pls va rog mult zicetsi`mi

ILEANA si IULIAN SELES merita din toate cele 5 editii PREMIUL CEL MARE. Felicitari fam. Seles. FELICITARI.

cum se numeste melodia d la min 34:45 pls va rog mult zicetsi`mi va rog frumosssss

imi place foarte mult ,,Romanii au talent''.Il privesc in fiecare wekeend ,la 5,seara.Cel m-a impresionat Stangiu Madalina,si cred ca ea ar trebui sa castige Premiul celMare

Ma numesc Ovidiu si parerea mea este ca:
Mihai Petre a fost un badaran prin vorbele pe care i le-a spus acelei fete,sa fim seriosi chiar daca fata nu a dansat bine totusi tu ca un om care practica dans sportiv si ar trebui sa ai mai multa eleganta in vorbe ai fost un badaran eu daca eram acolo te-as fi plesnit sa-ti sara dintii ,ai demonstrat ca in afara de dansul pe care il faci nu ai nimik mai bun esti un nesimtit draga Mihai ,Respect Andrei si lui Andy.

MA DA CE VB ATATA CA NU SE INCARCA CA MIE MI SA INCARCAT IN 2 SECUNDE!!!???CE NU STITIT ATUNCI NU VA UITATI!!!EEE NAAA NU MA INTERESEAZA DAR NA!!!

salut..va rog frumos sami spuneti si mie kum se numeste mel 3 cnd danseaza valentin paun..multumesc

sall..cum se numeste melodia 3 cnd danseaza valentin paunt dupa schema y love you:))multumesc

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More