sâmbătă, 5 martie 2011

Andra s-a rugat ca Orlando sa nu pateasca nimic in timpul momentului de echilibristica! VIDEO

Andra s-a rugat ca Orlando sa nu pateasca nimic in timpul momentului de echilibristica! VIDEO Orlando a prezentat vineri seara, la a treia editie Romanii au talent un moment care a reusit sa creeze o stare de tensiune in sala cu numarul lui de echilibristica.
El este din Constanta face parte dintr-o familie de artisti el aflandu-se la a patra generatie si a fost inevitabil sa nu-i placa si lui. El a sperat sa fie la inaltime pentru juriul si publicul de la Romanii au talent ceea ce s-a si intamplat.

Orlando a reusit sa faca echilibristica pe diverse obiecte, cum ar fi o minge sau cilindrii, timp in care Andra a stat cu pumnii stransi si rasufland usurata spre final cand l-a vazut in siguranta. Publicul de la malul marii l-a aplaudat pe Orlando la scena deschisa, dupa ce l-au urmarit cu sufletul la gura facand acrobatii extrem de periculoase.

La final, Andra i-a spus: “Cum m-am rugat pentru tine nu cred ca m-am rugat vreodata pentru mine. Te felicit ! Este extraordinar ceeea ce faci, tot respectul pentru munca ta, pentru ceea ce faci“. Andi Moisescu a spus : “Inca nu-mi revin asa ca o sa spun din prima DA”.

Cu trei de "DA", Orlando merge mai departe, in etapa urmatoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More