joi, 17 martie 2011

Afla ce CONCURENT SURPRIZA vei vedea in a cincea editie din "Romanii au talent"

Afla ce CONCURENT SURPRIZA vei vedea in a cincea editie din "Romanii au talent" In cea de-a cincea editie a emisiunii “Romanii au talent” care se va difuza miine seara, incepind cu ora 20.30, telespectatorii ProTv se vor delecta cu multe dansuri spectaculoase, imitatori, jonglerii, numere de magie si demonstratii de forta.
Tot in aceasta editie, pe scena “Romanii au talent” va urca si Iarina Pascu, fiica actorului de la Land of Jokes, Ioan Gyuri Pascu, care va canta o piesa alaturi de Romanian Gospel Singers.

Concurentii celei de-a cincea editii a emisiunii "Romanii, au talent” vor transforma seara de vineri intr-un spectacol inedit, in care surprizele se vor tine lant. Scena de la “Romanii au talent” va fi luata cu asalt de dansatori spectaculosi, imitatori, jongleuri, magicieni, dar si de alte talente...aparte.

Dupa patru editii care au reusit sa adune milioane de telespectatori in fata televizoarelor, noua editie a emisiunii “Romanii au talent” promita sa aduca in fata intregii tari noi povesti extraordinare si oameni care uimesc prin aptitudinile lor. Juratii Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu vor avea parte din nou de emotii de tot felul, vor fi martorii unor talente de exceptie, dar vor avea de aplanat si mici conflicte iscate in urma deciziei lor.

1 comentarii:

sunteti exceptionali tinetio tot asa

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More