duminică, 27 februarie 2011

Mihail Alexandru Camarascu, un avocat de 59 ani, a incantat juriul de la "Romanii au talent" cu vocea sa

Mihail Alexandru Camarascu, un avocat de 59 ani, a incantat juriul de la "Romanii au talent" cu vocea sa Mihail Alexandru Camarascu are 59 de ani, este casatorit si are o fata care a absolvit Psihologia. El a venit la “Romanii au talent” sa cante opera si a reprezentat una dintre surprizele placute ale celei de-a doua editii a show-ului difuzat in fiecare vineri, de la 20:30 la ProTV.
A dat examen la Conservator in 1976 si 1977 si a fost respins de doua ori pentru lipsa calitatilor vocale. “Pentru mine atunci s-a frant un destin, pentru ca asta mi-as fi dorit sa fac”.
In schimb a reusit sa surprinda in mod placut juriul si publicul de la “Romanii au talent” si merge spre etapa urmatoare cu trei de DA.

Mihai Petre a spus despre el: “La varsta asta, pasiunea trebuie sa fie atat de mare si sa ai curaj. De obicei oamenii la varsta asta isi spun: nu ma mai duc eu acolo, nu-i de mine. Asta e de apreciat!”.

1 comentarii:

DOMNUL AVOCAT E EXTRAORDINAR !O VOCE MINUNATA ! DAR O RAMANATA.....AS DORI SA ...REASCULT....MI-A RASCOLIT AMINTIRI ......BACAU....

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More