luni, 14 februarie 2011

Justin Bieber de Bucuresti nu a prea fost pe placul lui Mihai Petre! Uite cum canta! VIDEO INTEGRAL!

Justin Bieber de Bucuresti nu a prea fost pe placul lui Mihai Petre! Uite cum canta! VIDEO INTEGRAL! Talentul nu cunoaste varsta! La preselectiile pentru cel mai tare show al momentului, "Romanii au talent", s-au prezentat concurenti de toate varstele, fiecare dintre ei visand la celebritate. Printre concurenti s-a aflat si un imitator de-al celui mai adulat cantaret al momentului, Justin Bieber, idolul a milioane de adolescenti din intreaga lume.
Drumul spre celebritate este anevoios, presupune talent, multa munca si, nu in ultimul rand, un dram de noroc. Nu le este tuturor sortit sa ajunga celebri la doar 16 ani, cum este Justin Bieber, al carui videoclip la piesa "Baby" are peste 400 de milioane de vizualizari pe youtube.

Asta nu inseamna, insa, ca trebuie sa ne descurajam, sa nu speram, sa nu incercam! Toata admiratia si respectul pentru toti cei care s-au prezentat la preselectiile pentru "Romanii au talent"!

Uite prestatia integrala a pustiului care s-a prezentat la preselectia din Bucuresti, unde a incercat sa il imite pe Justin Bieber! Vezi daca a reusit!1 comentarii:

Taca dute tatii la scoala.....

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More