joi, 10 februarie 2011

Andi Moisescu se rastoarna cu masina la Pro Motor

Andi Moisescu se rastoarna cu masina la Pro Motor Sambata, 12 februarie, de la ora 12.30, la Pro Motor, Andi Moisescu se rastoarna cu masina. Din fericire, incidentul este unul doar simulat in timpul unui curs de raliu la scoala pilotului Titi Aur. Prezentatorul Apropo Tv care este si jurat in emisiunea “Romanii au talent”, de la Pro Tv, invata de la campionul la automobilism tot ce inseamna o conducere preventiva, dar si cum sa iasa de sub masina in caz de accident cu rasturnare.
Daca tot se afla pe o pista de raliu, Andi Moisescu testeaza masina pe care vrea sa i-o cumpere sotiei lui, Olivia Steer, un Nissan Juke. Masina simpatica, de oras, cu tractiune integrala, are un motor turbo de 190 CP, iar Andi vrea sa se convinga ca familia lui va fi in siguranta la bordul acesteia.

Adrenalina atinge cote inalte pentru Andi Moisescu in timpul cursului si asta pentru ca Titi Aur il va provoca si la un concurs cronometrat pe circuitul de raliu, printre jaloane.

Nici Roxana Ciuhulescu nu va spune NU provocarii si se va intrece cu prezentatorul Apropo Tv si, totodata, membru in juriul de la show-ul "Romanii au talent". Castigatorul concursului va fi vazut sambata, la Pro Motor cand Andi Moisescu, iremediabil cucerit de curs, va decide sa faca scoala de raliu cu tot ce presupune aceasta, teorie si practica.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More