miercuri, 2 februarie 2011

Andi Moisescu are talent la schi! FOTO

Andi Moisescu are talent la schi! FOTO Neobositul Andi Moisescu, realizatorul emisiunii Apropo Tv si jurat in "Romanii au talent", show ce va debuta la Pro Tv vineri, 18 februarie, si sotia lui, Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii "Doamne de poveste" de la ACASA, s-au bucurat de o vacanta de opt zile la schi, in Austria.
Sloganul statiunii Ischgl, in care am stat, spune totul: Relax. If You Can... Exact asa e. De cum am ajuns sus pe domeniul de schi, care nu masoara decat 248 de kilometri de partii, am avut impresia ca e locul in care s-au adunat toti nebunii. Asadar, am simtit imediat ca acolo e locul meu”, a marturisit incantat Andi.
Vedeta Pro Tv a tinut mortis sa demonstreze ca are talent la schiat si in nu mai mult de sapte zile a parcurs pe schiuri intreg domeniul, cu toate cele 41 de instalatii de cablu aflate pe Alpii de la granita dintre Austria si Elvetia. Andi si Olivia, plecati pentru a doua oara singuri intr-o vacanta de cand au copii, au dat, intr-o seara, pret de sapte kilometri schiurile pe saniute.

Ce n-am reusit in copilarie am reusit acum. O coborare spectaculoasa cu saniutele, la 11 noaptea, de la 2500 de metri altitudine, in nocturna, pe un traseu lung de sapte kilometri. La inceput am crezut ca n-o sa-mi ajunga, dupa jumatatea traseului am avut impresia ca nu se mai termina”, a marturisit Andi, entuziasmat ca un copil.

Relaxat si bucuros de clipele „la inaltime” petrecute impreuna cu Olivia, Andi e mai pregatit ca oricand sa dea startul la Pro Tv unui nou sezon Apropo Tv si sa porneasca la vanat talente autohtone in "Romanii au talent".

Nu uita ca pe 18 februarie incepe mult asteptatul show "Romanii au talent"!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More