joi, 9 decembrie 2010

Romanii au talent online

 LIVE Finala !


                            Romanii au talent Online Click

Pe 4 decembrie bucurestenii sunt asteptati la preselectiile pentru “Romanii au talent” FOTO

Finala Online !

Pe 4 decembrie bucurestenii sunt asteptati la preselectiile pentru “Romanii au talent” FOTO

Dupa ce au traversat tara in lung si-n lat in cautarea celor mai talentati romani, preselectiile pentru “Romanii au talent”, show ce va fi difuzat in curand de ProTV, ajung si la Bucuresti. Pe 4 decembrie, locuitorii capitalei sunt asteptati la Hotel Crown Plaza, incepand cu ora 09:30. Aceasta este ultima sansa a romanilor de a se inscrie la preselectiile pentru cel mai tare show din lume si de a demonstra ca merita marele premiu, dar si aprecierea intregii tari.  “Romanii au talent”, competitia ce pune in joc un premiu de 120.000 de euro este deschisa tuturor, indiferent de varsta, ocupatie sau talentul cu care sunt inzestrati.

Oricine poate face lucruri deosebite, indiferent ca este vorba de dansat, acrobatii, contorsionism sau alte numere speciale, se poate inregistra pe site-ul romaniiautalent.ro sau poate veni direct in locatia in care va avea loc preselectia.

8 comentarii:

vreau sa va anyunt cu emisiunea de eri vreau sa o sghimbati luni si vineri

mihai petre este un prost pt ca i taie prea repede pe toti

pacat..trebuia impartit premiul ,toti sunt talentati si toti meritau cate putin.i-ati descurajat si nu ati procedat corect.poate data viitoare deoarece romania e plina de oameni talentati.succes!

mai face ti si reclama si ami si spune ti ca au indraznit sa si vada visul cu ochii dar nu le ati spus cum sunt trasi pe sfoara si ca de fapt si dfe drept a ajuns un copil care nu avea nici un talent sa castige marele premiu am urmarit si am vazut cat de ingamfati si aroganti si tipic romanesc sunteti mai putin andra si andi dar despre cum era treaba cu casele de pariuri si cat de mult ar fi pierdut nu se vorbeste ba fratilor lasa ti vrajeala asata de doi lei si sa stiti ca nu toti sunt prosti nu toti vad numai ceea ce voi vre ti sa vada nu v a fost ruisine cand a ti anuntat ca un talent de doi lei un comunist cica il crescuse romania si ca e mandru ca e roman ....si ceilalati care sunt talente cu adevara ...in fine niste oameni de doi lei intr o tara condusa de conducatori de doi lei insa si tara este de mai putin de doi lei rusine voua si celor ce au musamalizat toata mascvarada asta continuati asa ca o data si o darta se vor trezii romanii la r3ealitate si sincer ...dar ce rost mai au cuvintele !!!!!!???????????

la ce le mai urati succes la musamalizat chestii politice ...sa va fie rusine ...!ma numesc bogdan si sunt din bacau bbk812000@yahoo.com daca ave ti ceva de comentat la ceea ce am scris mai inante astept cu nerabdare minciunile voastyre !

preselectiile emisiuni incep in toamna sau cand?

Deci sunt indignata ca un Razvan este ales pentru finala...nici macar putina carisma...0 talent...nici voce, nici aspect...nu e prea batator la ochi ?

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More