luni, 13 septembrie 2010

Show Romanii au talent Piatra Neamt

In weekendul care tocmai a trecut (4-5 septembrie) moldovenii au avut parte de un mega show marca Romanii au talent, show in care Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre au fost nevoiti sa-i aleaga pe cei mai buni dintre cei buni, pe cei mai talentati moldoveni prezenti in show si dupa spusele lor, treaba nu a fost usoara deoarece au fost prezente o multime de talente din zonele Moldovei : Piatra Neamt, Iasi, Vaslui, Onesti, Falticeni, Bacau.
jonglerii
Printre cei care au avut curajul sa intre pe scena Romanii au talent au fost trupe de dans, tobosari, imitatori, travestiti …s-au facut si demonstratii de arte martiale si dupa cum ati auzit la Stirile ProTv (poate), a aparut si omul care stie sa scrie cu ambele maini in acelasi timp.
Image and video hosting by TinyPic
Si Pavel Bartos (prezentatorul) a reusit sa se raneasca in urma unei mici demonstratii ce a vrut sa o arate publicului, insa s-a dovedit faptul ca mingea nu este pentru el…nu a fost ceva grav,doar o mica lovitura la nas.
Image and video hosting by TinyPic
Show-ul de la Piatra Neamt nu a fost lipsit nici de emotii, deoarece Andra i-a cantat “La multi ani” unei concurente de 7 ani care isi aniversa ziua de nastere, si lacrimile n-au intarziat sa apara din ochisorii tinerei sarbatorite; Tot la acest show, a fost prezenta si cea mai mica concurenta Romanii au talent, in varsta de numai 2 saptamani si jumate era membra unei familii de imblanzitori de flacari si serpi.
Un alt moment special al serii a fost acela in care Andra a cantat in duet cu un concurent, aceasta fiin placut impresionata de voicea lui.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Si uite-asa moldovenii au reusit sa-i incante pe cei din juriu cat si pe toti cei prezenti in public si de multe ori sala a aplaudat in picioare talentele care au meritat.
Acum, in acest weekend pe 11 si 12 septembrie 2010, orele 12:00 si 19:00, este randul dobrogenilor sa arate ce pot, este randul lor sa-i ridice in picioare pe cei din sala si sa-i convinga pe cei din juriu ca sunt talentati si merita sa castige premiul cel mare.
Image and video hosting by TinyPic
Mult succes tuturor ! Have fun !

1 comentarii:

bine ccaa din piatra neamt sau iesi..nu avem video...multumim mult

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More