duminică, 22 august 2010

Smiley si Pavel Bartos – prezentatorii emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV FOTO

Smiley si Pavel Bartos - prezentatorii emisiunii “Romanii au talent” de la ProTV FOTOSmiley si Pavel Bartos sunt cei doi prezentatori ai super show-ului “Romanii au talent”, care va fi difuzat de ProTV. Cei doi se vor afla tot timpul in culise alaturi de concurenti pentru a lua impresii la cald, pentru a-i sustine si a-i incuraja pe toti cei care urmeaza sa urce pe scena. “Eu si Pavel vom prezenta acest show, iar in timpul preselectiilor rolul nostru este sa aflam cat mai multe despre cei care concureaza, sa le dam sfaturi si, bineinteles, sa-i sustinem”, a declarat Smiley.

Pavel Bartos stie si el foarte bine ce inseamna emotiile de pe scena, asa ca este gata sa-i sustina pe toti concurentii de la “Romanii au talent”. “Sfatul meu pentru toti cei care vor ajunge in fata juriului este sa-si controleze emotiile si sa mearga pe premiza ca sunt cei mai buni”, a declarat el.
Atat Smiley, cat si Pavel Bartos sunt convinsi ca romanii sunt extrem de talentati si acest concurs va fi plin de surprize cat se poate de placute. “Ma astept sa vad de toate. “Romanii au talent” este un show care nu tine cont de varsta, ocupatie sau sex, talentul fiind singurul care conteaza. Ii asteptam la preselectii pe toti cei care stiu sa faca lucruri inedite, surprinzatoare, de la cantat, tricotatul cu picoarele sau jonglerii cu mingea, pentru ca vrem sa-i aratm intregii tari”, a mai declarat Pavel Bartos.
La “Romanii au talent”, cel mai de succes show al momentului, sunt asteptati toti cei care au talent deosebit, indiferent ca este vorba de dansat, cantat, mersul pe picioroange sau numere spectaculoase de magie.
Inscrierile se fac pe site-ul romaniiautalent.ro, dar si direct in locatiile special organizate in orasele in care vor avea loc preselectiile:  Timisoara (14 august), Cluj (24 august), Piatra Neamt (31 august), Constanta (7 septembrie).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More