duminică, 22 august 2010

“Romanii au talent” ofera un superpremiu de 120.000 de Euro

"Romanii au talent" ofera un superpremiu de 120.000 de Euro“Romanii au talent”, show-ul care va fi difuzat de ProTV, a pregatit un superpremiu pentru cel mai talentat dintre romani : 120.000 de Euro. Inscrierile au inceput deja pe site-ul romaniiautalent.ro unde sunt asteptati toti romanii care sunt gata sa-si arate talentul in fata intregii tari. Competitia pentru marele premiu de 120.000 de Euro este deschisa tuturor.



Nu conteaza meseria pe care o are in viata de zi cu zi, astfel incat sunt asteptati  de la contabili la bucatari, de la sudori la economisti, de la profesori la cismari, de la medici la vanzatori,  de la farmacisti la someri, toata lumea este invitata sa se inscrie. De asemenea, nu conteaza nici varsta sau numarul de persoane care isi propun sa-si etaleze abilitatile.
Andra, Mihai Petre si Andi Moisescu, juratii de la “Romanii au talent” sunt gata sa se minuneze  si sa descopere romani deosebiti. Oricine are un talent al sau, fie ca e vorba de cantat, de numere de contorsionism sau de pictat unghii, toti cei care sunt dornici sa-si arate talentul sunt asteptati la preselectiile ce vor avea loc in aceasta vara in Timisoara, Cluj, Piatra Neamt, Constanta si Bucuresti.
“Romanii au talent” este formatul de mare succes mondial “Got Talent”, cumparat de ProTv de la FremantleMedia. Emisiunea care a cucerit telespectatori din toata lumea si a revolutionat industria televiziunii in ultimii ani, “Got talent”, va putea fi vazuta in curand, la Pro Tv.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More