duminică, 22 august 2010

Incep preselectiile pentru “Romanii au talent”

Incep preselectiile pentru  “Romanii au talent”In aceasta vara ProTV da startul preselectiilor pentru “Romanii au talent”, emisiunea cu un succes rasunator in lumea intreaga. Din 2 iulie, toti cei care vor sa se inscrie la preselectii pot accesa romaniiautalent.ro. Site-ul va contine stiri despre show, filmulete cu cele mai ciudate si extravagante talente din intreaga lume, quizz-uri care vor “masura” talentul.
Oricine are un talent al sau, indiferent care ar fi acesta, fie ca e vorba de cantat, dansat, tricotat, facut jonglerii, poate intra pe romaniiautalent.ro si se poate inscrie la preselectii.
De asemenea, nu conteaza meseria pe care o are in viata de zi cu zi, astfel incat accesul la preselectii este deschis tuturor: de la contabili, la bucatari, de la sudori, la economisti, de la profesori la cismari, de la medici la vanzatori, toata lumea este invitata sa se inscrie.
La “Romanii au talent”, cel mai de succes show al momentului, nu exista nici un fel de limita de varsta, tot ceea ce conteaza sunt talentul si dorinta de a-l impartasi tuturor.
Nu exista restrictii nici in ceea ce priveste numarul celor care isi propun sa-si etaleze talentele, astfel incat la preselectii se pot prezenta fie singuri, fie cu clasa, fie cu familia, fie cu prietenii. Profesionisti sau nu, scena este deschisa tuturor celor care vor sa-si implineasca un vis.
Concursul reuneste mii de talente din diverse domenii care se intrec in fata unui juriu si in fata natiunii pentru afirmare. Fara limita de varsta, oameni talentati din orice domeniu au scena deschisa pentru a se face remarcati in fata tarii. Uneori sublim, alteori ridicol, fiecare are dreptul de a-si exprima talentul de orice fel.
“Got Talent” este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depasindu-si propriile recorduri de audienta peste tot in lume. Acest show de televiziune a fost facut in peste 30 de tari ale lumii, printre care si Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franta, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelanda, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda, Israel. In 2010 va veni si timpul Romaniei sa arate ca are talente.

1 comentarii:

Nu pot sa-mi dau seama cum poate o televiziune ca PRO TV sa aiba asa o organizare proasta cel putin cea pe care a avut-o la Cluj este inadmisibil ce s-a intimplat domnilor chiar nu pot sa zic nimic altceva decit rusine !!!!!!!!!!!!!!

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More