luni, 25 aprilie 2011

60 comentarii:

"felicitari" pt premiu. a castigat povestea ..nu talentul sau munca

doar atat am de zis : RUSINEEEEE !!!!

fratimiu vezi cum faci cu partile

Felicitari dar cred ca se putea vota mai bine..erau copii ceilalti care erau mult mai talentati dar e normal sa fie asa la noi se poate orice;)

:))) FRaieri..Merita premiul din plin;)

Imi pare bine pentru el fara parinti doar cu bunica ...FELICITARI!!!

nu cred ca ameritat premiul cel mare au fost altii multttttttt mai buni

a castigat ce a placut publicului ...asta a fost ideea. si noua ne-a placut Adrian Tutu...oricum sunt sigura ca si ceilalti finalisti o sa o duca mult mai bine dupa treaba asta. sper ca atunci cand s-a creeat acest show, realizatorul emisiunii s-a gandit sa scoata din lista mondenitatilor de azi toate specimenele de speta proasta care se vand astazi si sa scoata la lumina adevaratele valori ale romaniei...:)

Bravo il meritai din deplin! Pentru mine ai fost de la preslectii super talentat.Nu zic erau si alte talente...adica toti din finala dar, publicul te-a votat pe tine si ma bucur!Succes in continuare!

bravo esti tare imi plac melodiile tale sa ai succes in continuare felicitari

a fost super si a fost si trist deoarece i-au murit parinitii si merita acest premiu sa poata trai bine in continoare

este normal sa castige un asa talent nu conteaza ce spuneti voi

rusine asa ceva poate sa cante oricine e ca si cum ai recita o poezie

ma bukur k a castigath el:x chiar merita :x

felicitari ... credeam ca o sa castige alcineva dar in fine la noi totul este posibil ....

voi tinetiva badjocorele acest om este un exemplu nnemaipomenit de putere si morala si corporala!mereu vine cu ceva nou si daca pana si mihai petre la adorat eu zic ca merita sa castice
bravo bravo tineo tot asa si nu pune la suflet comentarii fara rost

frtaieri prosti taceti naibii din gura daca nu va plaxce nu va uitati
va pun eu cumva
bravo adriane

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!il iubesc

el zice ceva care sa aiba un inteles si nu e un golan

daca a facut ca o tara intreaga sa-l placa atunci inseamna ca a meritat premiul!!!!!Bravoooo Adriiiiaaaan!!!!!!!!!!!!!!!!!

nustiu un pula mea ... parca de la protv la ales... la ales lumea :D mie imi place muzica lui :X

Bai, asta cu cercei in urechi si scobitoare la spranceana, habar n-ai nici sa canti, nici sa dansezi, nici sa reciti. Singurul tau merit este ca stii sa te milogesti si ca te-a ajutat Dumnezeu sa-ti moara parintii. Constitutia nu iti da voie sa folosesti insemnele nationale in interes personal. A fost o blasfemie. Tu reprezinti Romania? De ce doar tie ti-au fluturat tricolorul? Totul a fost aranjat.
Ai luat premiul din mila. Si nu pot sa cred ca romanii sunt atat de tampiti incat sa te voteze pe tine. Rusine. Imi pare rau ca m-am uitat la asemenea magarie si cine se mai inscrie la asemenea mascarada, n-are decat. E un tampit. Romanii au talent, dar emisiunea voastra promoveaza cersetoreala, non-valoarea, idiotenia intruchipata si nu stiu daca nu are si implicatii politice.
Nu ma mai uit la voi. Adio. Cine se mai inscrie, prost sa fie.

o mare vrajala daca si asta mai este talent vai de capul meu RUSINE PROTV O MARE LABAREALA

cam neasteptat ...........dar daca s-a votat inseamna k nu s-a fraudat..............

SA VOTAT CA IN GARA ... COCALARII , PROSTII , LABAGII AU VOTAT RAPUL( CARE IL CANTA ORICE BOU ) IAR NARCIS IANAU SAU COSMIN AGACHE AU FOST UMILITI DE NISTE IDIOTI DE LA PRO TV CARE SI-AU PERMIS SA INCASEZE BANI DIN VOTURI CA SA II UMPLE SILICOANELE LUI IULIA VANTUR ! RUSINE RUSINE RUSINE ... DACA CASTIGA NARCIS IANAU NU APAREAU ATATEA MESAJE .. IAR JEGOSUL ALA ADRIAN TUTU ARE CONT PE YOUTUBE DE 2-3 ANI SI ZICE CA LUCRA PE SANTIER ... HMM IAR DE CAND E IN FINALA SI-A SCHIMBAT NUMELE DE PE YOUTUBE DIN LIL SHEAN IN ADRIAN TUTU ( AVEA PESTE 10 MELODII CU PESTE 50000 DE VIZUALIZARI PROPAGANDA CURATA ) FELICITARI ROMANI ATI FOST ASA DE IMPRESIONATI DE ADRIAN TUTU DE V-A ATINS LA INIMA CU MELODIA CA ASAI ROMANU' ....

bravo lui,a stiut sà se facà plàcut la public

o aiureala.ATI FACUT VARZA TALENTELE......,MUZICA,DANS SI DANSURI CHINEZESTI[KARATE].....SI alte numere de bara.____ DACA erati impartiali si destepti, faceati 4 sectiuni :
1]muzica
2]dans
3]acrobatzie/ bara
4 alte trucuri......
Acel premiu daca era impartit la 4, era mult mai bine si mult mai corect.
in final: RUSINEEEEEEEE
NU POTI SA ARUNCI LA GUNOI ACELE VOCI CU ADEVARAT SUPERBE....

SPER SA IL PUBLICATI.....o aiureala.ATI FACUT VARZA TALENTELE......,MUZICA,DANS SI DANSURI CHINEZESTI[KARATE].....SI alte numere de bara.____ DACA erati impartiali si destepti, faceati 4 sectiuni :
1]muzica
2]dans
3]acrobatzie/ bara
4 alte trucuri......
Acel premiu daca era impartit la 4, era mult mai bine si mult mai corect.
in final: RUSINEEEEEEEE

Draga Doina Varga, poate ai fot un pic cam dura la capitolul ,,ca te-a ajutat Dumnezeu sa-ti moara parintii.'', ei bine aici eu nu iti dau dreptate, dar in restul sunt deacord cu tine, poate ca asta da bine la criza, stii e ca in politica, romanilor le place sa le spui cat de mult ii intelegi ca sufera si lumea crede si voteaza, asa o fi si aici, uite cat adevar spune baiatul asta,hai sa il votam sau o fi celalta varianta pe care eu tind sa sa o cred mai mult si anume ca voturile nu sunt adevarate,PRO TV-ul a decis ori MARELE sponsor cosmote...salutari si celor frustrati ca noi nu suntem cu ei si acest mare talent,pacat nu m-as fi gandit, asta era ultimul pentru mine

Bravo` Adriiane.:* Ai meritat premiul diin plin.:X

PAULESCU PAUL : REPET , UN premiu de 30.000 euro pt fiecare sectiune, era mult mai rezonabil. MI s-a parut ciudat sa se concureze de-a valma : muzica,dans, invartituri[ rotatii], dans la bara, gimnastica, etc........IN MOD CERT ACEL CASTIGATOR A INSPIRAT DOAR MILA._______________PACAT DE ACEA FETITA ,REBECA, care la 8 ani canta divin.ATI FRANT ARIPILE UNUI ADEVARAT TALENT.
SFAT :
DACA, veti face o noua selectie la toamna, organizati concursul pe sectiuni :muzica,dans, gimnastica si alte talente[de exemplu barman].Ar fi si mult mai CORECT, caci ar fi o competitie reala pe sectiuni.
IAR, un premiu de 30 000 euro, este o suma rezonabila pt un adevarat talent la inceput de drum.

sa nu te intristezi din cauza unor comentari rautacioase nu ai de ce.eu si foarte multi oamenii credem in talentul tau...bravo ai meritat premiul din plin...

bravoo adriiane felicitari.

bai oameni buni daca va credeti atat de buni faceti voi o melodie intr-o luna a vedem ce puteti voi sa faceti!! ''''cazut a castigat nu talentul''' bai ma lasati?? baiatul asta stie sa compuna melodii voi nici atat nu puteti sa faceti!!!
BRAVO ADI;) felicitari si nu lua in seama comentariile astea de prost gust

Felicitari Adrian!!!Si ii rog pe cei care nu ia placut Adrina sa nu scrii gebu"ca te-a ajutat Dumnezeu sa-ti moare parintii"nu se vb asa daca u ai fi fost in locul lui cum te-ai simiti?BRAVO ADRINA ESTI CEL MAI BUN !!!!

Nu meritai un astfel de premiu!!!! Nu a existat in tot concursul o prestatie mai proasta ca a ta!!! Vai, ce impresionant ca ai fluturat tricolorul...
In seara de 25.04.2011 ni s-a aratat nivelul de cultura.
Si cei care sustin ca sa nu bagi in seama mesajele 'rautacioase', sa invete mai intai sa scrie corect gramatical. Nu e de mirare ca cei ca ei te-au 'placut' ...

cei care spun ca nu merita premiul se inseala pt ca merita adrian tutu nu este bogat ca si voi si ce canta este frumos si voi trebuie sa le ascultati deci eu sunt foarte bucuroasa siii el a castiga gata pa pa

nu cred k oricine stie sa cante asa in primul rand trebuie sa ai si voce si ureche muzicala....sh doiana varga sau cum naiba te`o chema dak nu iti place nu te mai uita si gata nu te`a obligat nimeni sa te uiti, nu mai manca asa aiurea...sh dak stie sa se milogeasca care e problema? fa`o si uh?
si pana la urma urmei nu a votata juriul ca sa se faca atata galagie...ati votata voi toti romanii ce v`a placut...
daca erati voi toti astia care sunteti in stare sa criticati destepti dece nu v`ati dus voi acolo...mai taceti draq dn gura nu mai mancati asa mult cacat ca vi se inegresc dintii si va pute gura...

Mesajul transmis de acest baiat a fost unul extraordinar, caci el a atins inimile multor romani care mai simt inca- daca pot sa mai spun asa- romaneste. Iti trebuie talent sa scrii asemenea versuri in ziua de azi si iti trebuie si curaj sa le canti pe ritmuri hip hop. Talentul lui nu sta in cantat, ci in emotia pe care a transmis-o prin versurile create de el. Daca mai sunt tineri romani care simt si gandesc ca el, atunci Romania mai are o sansa. Felicitari din tot sufletul organizatorilor si celor ce au votat!

Bai tutule sau cum te numesti tu... esti de cacat. Intradevar esti cel tare...ai prostit o lume intreaga sa te voteze. Pe cand ceilalti concurenti s-au pregatit zile,luni sau chiar ani intregi sa arate romaniei ca au talent cu adevarat ai venit tu cu doua vorbe de cacat si ai prostit lumea...rusineee...pentru lumea care l-a votat!Pai tu ai profitat de moartea parintilor tai ca sa ajungi unde ai ajuns nesimtitule. ASTA E ROMANIA si... mi-e rusine sa spun ca sunt roman. ROMANIA TREZESTETE!!!

intreaga echipa a fost la inaltime ,a fost ales cel care mi-a smuls lacrimi ,nu ascultati pe nimeni ,trupa akikai dupa mine era respinsa de la inceput ,sa mearga la concursuri cu caracter olimpic ,cristina si alina la mamaia sau steaua fara nume ,cei doi banateni au facut ceea ce stiu banatenii sa faca ,sa se invirta mult sa nu faca nimic dar sa li se para ca sunt la inaltime,credetima traiesc printre ei in resita ,imi pare rau de v luca da e ovaloare poate la urmatorul concurs,v dinu esti un mare talent te felicit ,narcis ,ce faci cu vocea dupa 16ani ,balance megeti fratilor la circ,medea super calitate ,rebeca esti fantastica .bravo adrian tutu dar sa nu uiti de unde ai plecat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

asta e poporul roman.....atunci cand cineva reuseste , multi incep sa arate ce oamenii de nimic sunt....singurul mesaj pt cei care critica e urmatoru: vai de mama voastra

felicitari, multe felicitari, Adrian! e cert ca talentul tau e sa transmiti mesaje in acest fel. de fiecare data knd am ascultat piesele tale, simteam pana in talpi fiorii, sau cum zice Andra, m-am facut toata gaina!hi hi. esti foarte tare. si asa sa fii in continuare.m-am rugat sa castigi tu. acum sa nu ne dezamagesti! bafta multa!

frate nu cntz, a castigat, merita din plin,e ft talentat ... cntz ca e bun s are alent,dupa parerea mea el merita din plin acest premiu,s rusine celor ce nu gandesc cat a putut sa indure baiatul asta fara parinti,fiind s baiat e altceva. BRAVO LUI!!!

trebuia sa castige NARCIS!!!!!!! nu am nimic cu adrian,dar nu el era cel mai talentat.

Tamara: De ce rusine noua?? Din cate mi-aduc eu aminte, suntem o tara libera in care fiecare poate sa-si exprime parerea. Foarte bine ca sunt atatia pro si contra. Eu ma abtin de la comentarii rautacioase. Imi pare rau pentru parintii lui,stiu cum este ca si eu am pierdut, unul dar sincer nici el nu se astepta sa castige. Cine a avut ochi sa vada si urechi sa asculte ar fi trebuit sa voteze nu sa comenteze acum. Faptul deja este consumat... Eu am votat alt concurent. Asta este viata merge inainte..

felicitari ma bucur mult pt tine si sa nu te iei dupa vb rautacioase

Daca era fiul lui Becali sau oricare alt milionar cati il mai votati ???...chiar sunt ff curios

V-ar fi plăcut să câştige Muneer? Vedeţi aici un interviu cu el: http://alinailioi.ro/exclusiv-interviu-cu-unul-din-participantii-la-romanii-au-talent-muneer/1624

Ba sunteti niste Fraieri toti care ziceti ca na meritat sunteti fraieri cat vreau ieu si ieu vreau mult

Doamnee , ce.. sunteti :| MERITA PREMIUL!!! dar voi..;)

felicitarile mele eu chiar miam dorit din tot sufletu sa castigi tu

felicitari esti cel mai tare eu chiar miam dorit din tot sufletu sa castigi

ma dorina vargo sa ma sugi de pula ca asta merita sa castige bai curvo! nu sti tu cum e sa compui o melodie in cateva ore de la focsani pana la bucuresti. nu stii tu cum este sa traiesti fara parinti si sa canti si sa dansezi bine. dak nu iti place nu te mai uita fa proasto. poti tu sa dansezi asa bine ca el cum a dansat in semifinala? NU! poti sa compui o melodie in juma de ora ca el?NU! atunci? taca-ti gura aia plina de cacat

esti un taran ne faceti tara de ras cei ca tine il sustin toti vagabonti si toate panaramele.....voi astia nu aveti niciun dumnezeu...acum cine stie prin ce discoteci si baruri umbla nu ii arde de un viitor cu bani aia daca lar duce capu sa faca ceva,dar daca gandeste ca tine e clar..........dispari anonim

ma bucur ca ai castigat finala:X:X:X:X
cred ca esti cel mai bun:*:*
te ador:X
:X:X:XX:
:*:*

Hip-hop-ul nu e o muzica de CERȘIT simpatia !!!! ȚuȚu CuȚu

ordinea fireasca era aceasta: Ianau, Dinu, Rebeca si tenorul din semifinale.

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More